Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Akçakale Adaklık Kurban Koç | En Uygun Fiyatlar

Günümüzde İslam dinine göre kesilebilen birçok kurban türü bulunuyor. Adak kurbanı da, diğer kurban türleri arasında yer alıyor. Adak kurbanı, herhangi bir bireyin bir durumun gerçekleşmesi için adadığı kurban türüdür. Kişiler gerçekleşmek istediği bir durum için adak adayabilir ve gerçekleşmesiyle birlikte adak kurbanını keser. Adak kurbanının adanması ve kesilmemesi durumunda oldukça sakıncalıdır. Bunun için adak diledikten sonra adaklık kurban kesiminizi yapmaya özen göstermekte fayda vardır. Kişiler genellikle bir durumun gerçekleşmesi için adak adayabilir. Adanana adaklar işlerin gerçekleşmesiyle tamamlanmış olur. Adak kurbanı mutlaka ihtiyaç sahiplerine de verilmelidir. Adak kurbanını kesen kişinin ailesinden herhangi bir birey, etinden faydalanamıyor. Özellikle zengin olmayan kişilere dağıtılması uygun görülüyor. Adak sahipleri, ihtiyaç sahiplerine adak kurban etlerini belirlediği miktarlarda dağıtabilir. Adak kurban kesim işlemi de diğer kurban kesimlerinden farksızdır. Adaklık kurban pazarından kurbanınızı alıp kesim yaptırabilirsiniz.  Adaklık kurbanın kredi kartı ile satışı da mevcuttur. Diğer kurbanlar gibi ortak kesim işlemi de yapılabilir. Önemli olan niyettir, ortak keseceğiniz kişiyle dileğiniz aynı olmasa da ortaklığın bir sakıncası yoktur. Adaklık yerine para verilmesi uygun değildir. Kestiğiniz kurbanı bağış olarak hayır kurumlarına da verip ihtiyacı olan insanları da sevindirebilirsiniz. Fiyatlarına gelince özellikle kurban bayramlarında artış gösterse de diğer zaman dilimlerinde daha uygun fiyata bulmanız mümkündür. Bunu daha detaylı bir şekilde öğrenmek için ve size uygun adaklık kurbanı bulmak için adaklık kurban satışı yapan yerlerle iletişime geçebilirsiniz.

Adak Kurbanı Şartları Nelerdir?

Adak kurbanının İslami yönden bazı şartları bulunur. Bunlar, adak kurbanı seçildikten sonra okunacak dualar ve adanan şeyin niyetinin tekrardan edilmesidir. Adak kurbanının diğer bir şartı ise kesim sonrasında ise fakir ve fukaraya dağıtımının yapılmasıdır. Kurbanın dağıtımı gizli ve hızlı şekilde yapılmalıdır. Kurban etinden kesen kişi ve ailesi yiyemez ihtiyacı olan insanlara dağıtabilir veya bağış olarak kurumlara verilebilir.

Adak Kurbanı Ne Zaman Kesilmelidir?

 Adak kurbanı genellikle bir şeyin olmasına bağlı olarak dilenir. Bu dilek, istek gerçekleştiğinde adak için şartlar tamamlanmış olur. Bir şarta bağlı olarak kurban kesmeyi adayan kişi, şart gerçekleşmesi halinde adağını ilk fırsatta yerine getirmelidir. Şarta bağlı olmayan adaklar ise herhangi bir vakitte yerine getirilebilir. Ancak uygun olanı, ilk fırsatta yerine getirilmesidir.

Akçakale Adaklık Kurban Koç | En Uygun Fiyatlar

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Adaklık Kurban Koç | En Uygun Fiyatlar

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!