Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Birecik Adaklık Kurban Koç | En Uygun Fiyatlar

Adaklık kurban kişilerin çeşitli durumlar hakkında adak adadığı ve bu isteklerinin gerçekleşmesi sonucunda bir kurban kestikleri işlemdir. İnsanlar bir olayın gerçekleşmesi ya da başlarına gelen kötü bir halden kurtulmaları halinde bir kurban keseceğini belirtir. Ve bu dileklerinin gerçekleşmesi durumunda adak adadığını için bir kurban kesmek zorundadır. Eğer siz de adak adadıysanız ve kurban kesmeniz gerekiyorsa bunun için uygun bir hayvan seçmelisiniz. Her hayvan kurbanlık olarak kesilemez ve hayvanın kesileceği yeri mutlaka dikkatli bir şekilde seçilmesi gerekmektedir. Kurbanlıklar mutlaka temiz ve dine uygun bir şekilde kesiminin yapılması gerekmektedir. Firmamız bu konuda size yardımcı olacaktır. Eğer bir adağınız varsa ve kurban keseceksiniz firmamıza başvurmanız halinde firmamız bunun için size adaklık kurban satışı yapacaktır. Kesime uygun adaklık için uygun bir hayvan seçilmesi oldukça önemli bir durumdur. Seçilen hayvanın daha sonra günü geldiğinde temiz ve steril bir ortamda adaklık kurban kesimi gerçekleştirilir. Bütün bunlar yapılırken siz isterseniz vekalet yoluyla kesim gerçekleştirebilir isterseniz de bizzat kendiniz oradan bulunabilirsiniz. Adaklık kurban etinin dağıtımı da oldukça önemli bir konudur. Adak kurban eti hiçbir şekilde kesen kişi ya da o kişinin ailesi tarafından yenmemelidir. Mutlaka yoksula ya da geliri düşük insanlara adaklık kurban etinin dağıtımı gerçekleşmelidir. Eğer kurban etinin gelmesi adak adayan kişi ve ailesi tarafından gerçekleşirse o kişiler çevrelerindeki yoksul insanlara verecekleri kurban etinin fiyatı kadar para vererek adaklık kurban görevlerini tam olarak tamamlayabilirler.

Adaklık pazarından hayvan alabilir miyim?

Evet adaklık kurban pazarından ihtiyacınız olan adaklık hayvanı satın alabilirsiniz. Hayvan alırken hayvanın yaşına cinsine ve kurban edilip edilmemesi için uygun özellikler taşıyıp taşımadığına mutlaka dikkat ederek o şekilde satın almalısınız. En iyi adaklık kurbanı satın almak ve uygun adaklık kurban satın almak için mutlaka siz de firmamıza başvurmalısınız.

Adaklık kurban alımında kredi kartı ile satış yapılıyor mu?

Adaklık kurban alacaksınız eğer adaklık kurban kredi kartı ile satış işlemini firmamız gerçekleştirmektedir. İhtiyacınız olan adaklık kurbanı firmamıza başvurarak en uygun fiyata hem de kredi kartı ile satış yardımıyla satın alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken firmamıza başvurmak ve adak adadığınınız hayvanı en uygun fiyat hem de temiz bir şekilde satın almaktır.

Birecik Adaklık Kurban Koç | En Uygun Fiyatlar

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Adaklık Kurban Koç | En Uygun Fiyatlar

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!