Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Suruç Adaklık Kurban Koç | En Uygun Fiyatlar

Bazen ister istemez başımıza kötü olaylar gelebilmektedir. Bu kötü olaylar Başımızdan gittiğinde yani kısacası eğer şöyle olursa diyerekten Adak kurban adadığımız zamanlar olabiliyor. Sadece kötü olaylarda da değil bir Müjdeli Haber alacağımız zaman veya şu sınavım iyi geçsin Adak adayacağım Dediğiniz zaman da Adak adamış niyetlenmiş olmaktasınız. Adaklık kurban adamış iseniz hemen adaklık kurban pazarı arayışına başlarsınız. Yapılmış olan Adağın en kısa süre içerisinde yerine getirilmesi gerekmektedir. Eğer adak adarken bir tarih belirtmemiş iseniz en kısa süre içinde yerine getirmeniz gerekmektedir. Adaklık kurban satışı işlemi bittikten sonra kurban kesimine geçilir. Adak kim tarafından adanmış ise kurbanlık onun parasıyla alınır ve Adak adayan kişi tarafından kesilmesi sağlanır. Eğer Adak adayan kişi kendisi kesemiyor ise vekalet yolu ile kesim yapılarak Adak yerine getirilmiş olur. Adak eti Adak adayan kişi tarafından ve kişinin ailesi tarafından yenilemez. Sadece Ailesi değil dedesi torunu gibi kişilerin yemesi de uygun değildir. Sadece bununla da sınırlı kalmayıp zengin kişilerin de Adak kurbanından yemesi uygun değildir. Adak kurbanı ihtiyaç sahibi kişilere Adak sahibi tarafından dağıtılır. Adaklık kurban kredi kartı ile satış ihtiyaç sahiplerine kişinin kendisi tarafından değil satış yapan kişiler tarafından Yoksul kimsesiz kişilere kurbanın kesilmesi ve kurban videosunun Whatsapp üzerinden atılması son zamanlarda sıkça kullanılan bir yöntem olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kurban kesim vekaleti nasıl verilir?

Öncelikle kurban sahibi kişi kurbanını kendisi kesemiyor ise hatta ve hatta kurbanı kendisi alamıyor ise kurban için ayırdığı parayı vekalet ettiği kişiye verir Vekalet edilen kişi kabul ediyor ise kurbanını alır getirir kesimi için almaya ve kesmeye seni vekalet ettim demesi halinde vekaleti alan kişinin kalben kabul etmesi gerekmektedir. Kurban sahibinin kurbanımı almaya ve kesmeye seni vekil ettim demesi halinde kesecek olan kişinin kabul ettim demesi yeterli olacaktır.

Adak Sadece kurban olarak mı Adanır?

Adak adamak Adak kesmek zorunlu değildir. Kişinin herhangi bir olay karşısında kendini zorunlu kıldığı Adak bazen kurban şeklinde olur Bazen ise kişinin durumuna ne adadığı adağa göre değişmektedir. Bazı kişiler eğer istediğim olursa veya şu felaket Başımızdan giderse şu kadar gün oruç tutacağım şeklinde veya Kuran'ı hatim edeceğim şeklinde birçok farklı adaklar da bulunmaktadır.

Suruç Adaklık Kurban Koç | En Uygun Fiyatlar

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Adaklık Kurban Koç | En Uygun Fiyatlar

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!