Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Eyyübiye Adaklık Kurban Koç | En Uygun Fiyatlar

Bildiğiniz üzere ülkemizde çoğunluk olarak Müslüman bir toplum yaşamaktadır ve Müslümanlık toplumunda kurban çok önemli bir ibadettir. Ve biz de sizlere Müslümanlığın getirdiği sorumluluklardan olan bu kurban ibadetini en kolay yoldan yapabilmeniz için sizlere en iyi adaklık kurban alım satımı yapmaktayız. Kurban Bayramı olsun ya da herhangi bir adak için kurbanlık olsun biz sizlere en iyi adaklık kurbanı en uygun ve bütçenizi yormayacak şekilde sizlere sunmaktayız. Bunun yanında sizin aldığınız adaklık kurbanı biz adaklık kurban kesimi hizmetimiz içerisinde kesebilmekte ve kestiğiniz bu etin yardıma ihtiyacı olan ailelere ulaşmasını sağlamaktayız. Peki bunu nasıl mı yapıyoruz belediye veya vakıflarla beraber çalışarak gerçekten ihtiyacı olan aileleri bulup kestirdiğiniz adaklarınızı en güzel şekilde ailelere ulaştırmaktayız. Bizim bu hizmetimizi adaklık kurban pazarı içerisinde alabilirsiniz. Bunun yanında ilerleyen teknoloji ile birlikte sizlere görüntü bağlantılı kesim de yapmaktayız. Bu hizmeti size sizi görüntülü arayarak ve sizden vekalet alarak en iyi şekilde kesim boyunca sizlere her açıdan görüntü sağlayarak yapmaktayız. Bunun yanında sizlere vekalet yolu ile kesim işlemini de ayriyeten yapmaktayız ister kendi tanıdığınız bir insana vekalet verin o gelip bizimle anlaşsın ve biz adağı keselim isterseniz de vekaleti bize verin biz sizin adınıza keselim her iki şekilde de adaklınızı bize bağışlarsanız biz ihtiyacı olan en iyi yerlere ulaştıracağız. Bunun yanında bu sunduğumuz bütün hizmetler içerisinde aynı zamanda size ödeme kolaylığı sağlıyoruz yani adak alırken cebinizin yanmaması için sizlerin yanında oluyor ve en iyi fiyatlarla sizlere en güzel adaklık kurbanları sunuyoruz. Bizim bu hizmetimizden yararlanmak için kurban pazarına gelip ya da telefonla bizi arayıp iletişime geçerek yararlanabilirsiniz size sunulan bu fırsatları kaçırmayın.

Görüntülü adak kesimi için şartlar nedir?

Görüntülü adak kesiminde öncelikle bizimle iletişim sağlamanız gerekmektedir. Daha sonra biz adak pazarımızda canlı gezi yaptırmaktayız ve seçtiğiniz adağa göre sizlere fiyat sunmaktayız. Fiyat verdikten sonra sizden hesabımıza o adağın ücretini ödemenizi istiyoruz ödeme yapıldıktan sonra sizin görüntülü aramanızı kapatmadan adağınızı kesmekteyiz.

Adak ücretleri hakkında bilgi verir misiniz?

Gün geçtikçe artan fiyatlardan kaynaklı olarak size tam bir fiyat bilgisi sunamamaktayız. Ama piyasadaki en iyi fiyat garantisini sizlere verebilmekteyiz. Bunun yanında ücretler her adaklığa göre değişmektedir. Bunun için sizleri adak pazarımıza bekliyoruz ve fiyat için orada en sağlıklı bilgiyi almanızı sağlamaktayız. Gelip her adağın fiyatını ve özelliklerini detaylıca öğrenebilirsiniz.

Eyyübiye Adaklık Kurban Koç | En Uygun Fiyatlar

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Adaklık Kurban Koç | En Uygun Fiyatlar

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!