Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Hilvan Yöresel Ürünler | Online Satış Ve Siparişi

Günümüzde sağlıksız besinleri tüketmeye o kadar yönelmiş bir haldeyiz ki vücudumuz artık organik ürünler ile yabancı gibi. Merak etmeyin ki biz sizlere en iyi organik ürünleri yöresel köy ürünlerine sunmaktayız. Bizler sizler için çiftliklerimizde mandıralarımızda en iyi şekilde üretim sağlayıp daha sonra da sizler için satış yapmaktayız çünkü biz sağlığın gücüne inanarak başladığımız bu yolda sizlerin sağlığı için elimizden gelen her şeyi en iyi şekilde yapmaktayız. Bizler sizlere organik maddelerin ulaşması için çeşitli yöntemlerle ülkemizin birçok yerine satış sağlamaktayız. Organik köy ürünlerini satmak istiyorsanız kesinlikle bizim organik ürünlerimizi tatmalısınız. Hem sağlığınız açısından hem de lezzet açısından o kadar memnun kalacaksınız ki bir daha asla paketlenmiş gıda yemeyeceksiniz. Biz kendimize bu kadar güveniyoruz sizlerle bize güvenin ve bizim yöresel ürünler mağazamıza en kısa sürede gelin ve yaşam kalitenizi arttıran ürünlerimize siz de tanık olun. Biz size sadece perakende olarak köy ürünleri satışını yapmamaktayız aynı zamanda biz size toptan köy ürünleri satışında yapıyoruz. Mesela bir marketiniz var ve burada organik ürün satmak istiyorsunuz biz size toptan yöresel ürünler hizmetimizin adı altında toptan satış yapmaktayız. Yani biz her türlü yöresel ürünler de sizlerin hizmetimizi denemenizi istemekteyiz. Bunun yanında ise biz size yöresel eşyalar yöresel hediyelik ürünler de yapmaktayız. Ve bunları da kesinlikle ellerimizle en organik seçeneklerle sizlere sunmaktayız. Mesela sazlıklardan yapılan sepetlerimiz, killerden yapılan taslarımız ve bunun gibi birçok organik hediyelik ürünleri sizlerle buluşturuyoruz. Hediyenin bile organiğini bizim firmamızda kolaylıkla bulabilirsiniz en kısa zamanda organik ürünlerimizden her anlamda yararlanabilmek için bayilerimize gelin ve organik ürünlerle yeniden tanışın ve organik ürünlere dönün.

Organik ürünler marketinizde neler satılmaktadır?

Organik ürünler mağazamızda aklınıza gelebilecek her türlü ev yapımı ürünü bulabilirsiniz. Reçellerden köy peynirlerine kadar bütün yöresel ürünleri satmaktayız. Sadece yiyeceklerle kalmıyoruz tabii ki. İçeceklerimiz de bulunmakta mesela ev yapımı ayran, ev yapımı limonata ve bunların hepsini organik olarak sağlamaktayız. Yiyecek ve içecek tüm organik ürünleri şubelerimzde bulabilirsiniz.

Hediyelik eşyalar hakkında bilgi verir misiniz?

Hediyelik eşyalarımız ağaçlardan yapılan isimlikler, sazlıklardan yapılan sepetler, organik örme ipiyle yapılan bebekler olmak üzere birçok çeşidi barındırmaktadır. Bunun yanında içinde organik ürünlerimizi de barındıran organik sepetler de oluşturmaktayız. Mesela mağazamızdan istediğiniz ürünleri güzel sunumlar ile sepette hediyelik hazırlayabilmekteyiz.

Hilvan Yöresel Ürünler | Online Satış Ve Siparişi

ÜRÜNLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Yöresel Ürünler | Online Satış Ve Siparişi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!