Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Viranşehir Yöresel Ürünler | Online Satış Ve Siparişi

Yöresel ürünler bir bölgeye ait olan ürünler ile üretilen çeşitli yemeklere verilen isimlerdir. Ülkemiz dört mevsimi de aktif bir şekilde yaşadığı için birbirinden farklı ürünlerin birbirinden farklı yerlerde yetişebildiği bir ülkedir. Bundan dolayı da ülkemizde yöresel ürünler, yöresel köy ürünleri oldukça fazladır. Bu ürünleri kullanarak yapılan yiyecekler, içecekler ise bizim yöresel ürünlerimizdir. Bir nevi şehirlere göre ünlenmiş tatlar da denilebilmektedir. Her yöresel ürünün kendine has bir lezzeti vardır. Bunların hepsi organik ürünlerdir. Bu ürünler yapıldıkları yer ile bütünleşiyor. Yetişen ürünler sayesinde her bölgede değişik damak tatları ortaya çıkıyor. Maalesef ki her zaman gidip yerinde yeme imkanımız olmuyor. Çiftlikte veya köylerde yetişen doğal ürünlerin, özellikle de çocukların gelişimi esnasında tercih edilmesi sağlık açısından önemli olduğundan, bu ürünlere olan ilgiyi arttırdı. Ayrıca şehirdeki insanlar etrafında tamamen doğal olduğundan emin olamadığı mağazalar da gördüğü için internetti doğal ürünler daha da rağbet görmeye başladı. İnternetin varlığı sayesinde bu doğal ürünler evimize kadar gelebiliyor. Organik köy ürünleri kahvaltı soframızda kolaylıkla yer edinebiliyor. Bu mağazalardan isterseniz toptan yöresel ürünleri temin edebilirsiniz. Bu ürünleri satın alırken ürünleri detaylıca inceleyip ürün hakkındaki açıklamaları ve yorumları da okuyarak aklınızda bir fikir oluşmasını sağlayabilirsiniz.  Bu yöresel ürünler mağazasında yiyecek ve içeceklerin yanı sıra yöresel hediyelik eşyalar da mevcuttur. Kendinize ve sevdiklerinize kolaylıkla temin edebilirsiniz.

Neden Yöresel Ürünler?

Türkiye yöresel ürünler açısından bakıldığında gerçek bir cennettir. Yüzyıllardan beri farklı kültürlerin etkisinde kalmış olan Anadolu her kültürden edindiği kazanımlarla yöresel ürünler bakımından eşsiz bir zenginliğe ulaşmıştır. Hem doğal hem de lezzetlidir. Türkiye'nin dört bir köşesinde o yöreye özgü birçok ürün doğal ve katkısız olarak üretilmekte, yıllardan beri bilinmekte ve talep edilmektedir. Yemek yemeyi yalnızca doymak için değil aynı zamanda bir keyif olarak gören tüm herkesin tercihidir.

Ülkemizdeki Yöresel Yemekler Nelerdir?

Ülkemizde yedi farklı coğrafi bölge bulunmaktadır. Bu bölgeler coğrafi özellikler bakımından farklılık taşıdığı gibi kültür bakımından da farklılıklar göstermektedir. Kültür farklılıkları yemek kültürü de etkilemektedir. Ülkemizin yöresel yemekleri olarak, mantı, güveç, menemen, İskender kebap, yaprak sarması, kuru fasulye, nohut, pilav, sütlaç, künefe, ayran, çiğ köfte, içli köfte, köfte olarak bilinmektedir. Ülkemizde hemen her şehirde bir yöresel yemeğin meşhur olduğu ve en iyi şekilde pişirilerek yapıldığı bilinmektedir.

Viranşehir Yöresel Ürünler | Online Satış Ve Siparişi

ÜRÜNLERİMİZ

Viranşehir Viranşehir Fırınlı Yer Fıstığı

Viranşehir Fırınlı Yer Fıstığı

SİPARİŞ VER

Viranşehir Viranşehir Cevizli Sucuk

Viranşehir Cevizli Sucuk

SİPARİŞ VER

Viranşehir Viranşehir Badem Kavrulmuş

Viranşehir Badem Kavrulmuş

SİPARİŞ VER

Viranşehir Viranşehir Ev Yapımı Çekçek

Viranşehir Ev Yapımı Çekçek

SİPARİŞ VER

Viranşehir Viranşehir Firik Bulguru

Viranşehir Firik Bulguru

SİPARİŞ VER

Viranşehir Viranşehir Biber Salçası

Viranşehir Biber Salçası

SİPARİŞ VER

Viranşehir Viranşehir Şıllık Tatlısı

Viranşehir Şıllık Tatlısı

SİPARİŞ VER

Viranşehir Viranşehir El Yapımı Salça

Viranşehir El Yapımı Salça

SİPARİŞ VER

Viranşehir Viranşehir Köftelik Bulgur

Viranşehir Köftelik Bulgur

SİPARİŞ VER

Viranşehir Viranşehir 7 çeşit çiğ köfte baharatı

Viranşehir 7 çeşit çiğ köfte baharatı

SİPARİŞ VER

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Yöresel Ürünler | Online Satış Ve Siparişi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!