Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Haliliye Yöresel Ürünler | Online Satış Ve Siparişi

Yöresel köy ürünleri köy kasaba ve buna benzer yerleşim birimlerinde yaşayan düşük gelir grubuna dahil insanların başlıca geçim kaynaklarındandır organik ürünler kalabalık ve sağlıksız şehir yaşamında yaşayan insanların kendini ve çocuklarını beslemek maksadıyla tercih ettikleri ürün grubu olarak karşımıza çıkmakta. Tamamen el yapımı olan hiçbir katı maddesi içermeyen bu ürünler özellikle son yıllarda artan hastalıklar salgınlar nedeniyle oldukça talep görmeye başladı Dünyadaki mevcut sağlıksız yaşam sisteminden kaynaklı organik köy ürünlere olan talep günden güne artmakta…Bu pazar günden güne büyümekte ve bu sektör toptan organik ürünler pazarı yaratmış vaziyettedir. Bu doğrultuda devletin ve AB fonları ile toptan köy ürünleri sektörü Türkiye’nin her bölgesinde özellikle girişimci kadınların domine ettiği bir sektör haline gelmiştir. Bu sektörler birbirleri ile ilintili ve tüm faaliyetlerin toptan yöresel ürünler yelpazesini ortaya çıkarmakta yöresel gıda ürünleri sektörü ilerledikçe yöresel eşyalar gibi sektörün büyümesine ilave ürünler meydana getirmekte Yöresel hediyelik eşyalar yurtiçinde ve yurtdışında çok fazla rağbet görmekte organik hediyelik ürünler organik gıda üretimini aksatacak derecede büyüyerek tüm fiyatlarda yükseleme ye sebep olmaktadır. Bunun en büyük sebebi ise mutlaka hepimiz tatile gittiğimiz bir yerden sevdiklerimize anı olarak kalmasını istediğimiz ufak hediyeler almak isteriz. Bu durum ise hediyelik eşya sektörünün giderek arttırarak sektörün çok önemli bir bölümü haline gelmesini sağlamıştır.

1-yöresel hediyelik eşyalar sektörü devlet tarafından denetlenir mi?

Evet devlet tarafından bu sektör düzenli aralıklarla denetlenir Çünkü bu sektörde olacak büyüme organik gıda ürünlerindeki üretim miktarını azaltır. Ama durum ne olursa olsun hediyelik eşyaya günümüz de oldukça talep olmaktadır.

2-toptan köy ürünlerindeki satış fiyatları uluslararası kuruluşlar nezdinde belirlemek mümkün mü?

Hayır belirlenmemeli çünkü her kesimin yaptığı ürün birbirinden bir takım farklılıklar gösteriyor.  Hal böyle olunca uluslararası kuruluşlar nezdinde fiyatları belirlemek ne yazık ki mümkün değildir.

Haliliye Yöresel Ürünler | Online Satış Ve Siparişi

ÜRÜNLERİMİZ

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Yöresel Ürünler | Online Satış Ve Siparişi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!