Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Akçakale Karotçu | Beton Delme Kesme Kırma

İnşaat sektörü çok geniş ve zengin malzeme çeşidine dayanan bir sektördür. Camı, betonu, taşı ve daha birçok maddeyi kesmek, delmek ve doğramak için çeşit çeşit cihazları bulunmaktadır. Bunlardan en önemli bir tanesi de karot makinasıdır. Adının karot olma sebebi şudur. Bu makine beton delme işlemini, betonu silindir bir şekilde delerek gerçekleştirir. Ve bu cihazın içinde de havuca benzeyen bir beton parçası kalır. Havucun İngilizce anlamı olan ‘carrot’ kelimesinden dilimizde karot kelimesine dönüşmüştür. Karot şirketleri insanların bu hizmetten kolayca yararlanması için kurulmuştur. Gerek inşaat halinde gerekse inşaatı bitmiş binalarda dekorasyon veya ihtiyaç gereği nedenlerinden ötürü duvarlarda delme işlemi yapmak gerekiyor. İnşaatlarda genellikle saatlik, günlük, haftalık veya aylık olarak kiralanırlar. İnsanlar da ev tadilatları yapacağı zaman tanıdıkları bir ustadan veya internette bulunan karot telefon numaralarını arayarak uygun buldukları ustalardan bu işi yapmalarını rica etmektedirler. Kim kiralayacaksa kiralasın, daha önce hiç karotçu ile çalışmamış kişiler bile bu ustaları çağırmakta zorlanmazlar. Çünkü artık günümüzde insanların birbirlerine aldıkları hizmetten memnun kalıp kalmadığını anlattıkları uygulamalar ve bloglar bulunmaktadır. Bu yerlere girip karotçu yorumlarına bakarak istediğiniz ustayı çağırmanız mümkündür. Bu sayede istediğiniz hizmeti alabilirsiniz. Çoğu tadilat ve tesisat işini kendiniz yapabilir, evinizi istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Ancak unutmayalım ki binaları ayakta tutan bir takım ince noktalar vardır. Bu yüzden duvarlarınıza yaptıracağınız işlemler için mutlaka bir ustadan yardım alınız.

Karot makineleri tek ölçüde mi?

Hayır. Bu makineler tek ölçüde değildir. Bir alanda delinmesi istenilen boyuta göre makinenin uç kısmı ya da direkt kendisi değişmektedir. Bu sayede her boyutta ve büyüklükte delikler rahatlıkla açılmaktadır. Tıpkı matkapların tek bir uç veya büyüklükte olmaması gibi bunlar da tek boyutta ve büyüklükte değillerdir. İhtiyacınız olan boyutu belirttiğiniz takdirde ona uygun bir cihazla delim işlemi gerçekleşecektir.

Kolon delmek yasak mı?

Evet. Kolonlar, binaları ayakta taşıyan en büyük destek sütunlarıdır. Bina dengesini ve sağlamlığını onlar ayarlar. Bırakın onları delmeyi veya kesmeyi, yönetmeliklerde kolonlara bir çivi bile çakılmanın yasak olduğu yazıyor. Çünkü kuvvetli bir depremde bu çiviler çatlak veya kırık hattı oluşturarak binanın dengesinin bozulmasına daha da kötüsü binanın yıkılmasına neden olabilir. Bu yüzden evlerinizdeki kolonlara herhangi bir işlem uygulamayın ve çevrenizdeki insanları bu konuda bilgilendirin. Bu olay insanlara çok uçuk geliyor ancak bunu yapan inşaat mühendislerini bu olayı birçok anlatım ve simülasyonla bizlere kanıtlamışlardır.

Akçakale Karotçu | Beton Delme Kesme Kırma

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Karotçu | Beton Delme Kesme Kırma

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!