Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Birecik Karotçu | Beton Delme Kesme Kırma

Öncelikle karot nedir ile başlayalım karotu ilk icat eden almanlardır betondan numune almak amacıyla araştırırken araştırma sonucunda karot makinesini bulmuşlardır. Bu makine ile beton silindir şeklinde delinerek içerisinde kalan havuç gibi görünen betonu çıkarmayı keşfetmişlerdir. Böylelikle silindir şeklinde beton delme işine karot adı verilmiş karot makinası ile bu işi gerçekleştiren kişilere de karotçu denmiştir. İnşaatlarda yapılan genellikle beton delme kesme işine karotculuk adı verilir. Hiç yok denecek kadar titreşimle zedeleme ve kayma olmadan istenen tüm yerlerden istenilen şekillerde büyüklüklerde beton blok çıkarma işlemi birçok farklı makine ile yapılabilir. Bu makineler yatay ve düşey olarak kullanılabilecek şekilde geliştirilmiştir. Kalorifer tesisatı, klima montajı, merdiven boşluğu açılması, doğalgaz hattı döşenmesi gibi tadilat işlemlerinde çok kullanılan bir yöntemdir. Karot şirketleri betonları hasarsız bir şekilde delmek için bu yöntemi kullanılır. Kırıcılar ile delme işlemi betonlara zemine veya duvarlara hasar vermektedir. Ortaya çıkan demirleri kesmek de ayrıca bir zahmet ister. Fakat karotla delinen betonlarda içindeki demirler de kesildiği için her açıdan daha pratik bir yöntemdir. Beton kesme için ise farklı farklı çeşitleri bulunan beton kesme makineleri vardır fakat en sık kullanılan hidrolik beton kesme makinesidir. Aynı şekilde hidrolik beton kesme makinesi ile de kesilen betonlara bir zarar verilmez. Bu makine hidrolik yağ ile çalışır. Betonu kesebilmek için genellikle kullanılan bıçak elmas uçlu yuvarlak testere bıçağıdır.

Beton kesme makinesi fiyatları?

Kullanılan makinenin kalitesine göre değişir. Eğer bu işe yeni başladıysanız aşırı kaliteli ve iyi bir makine almanıza gerek yok amatörler için 500 TL’den başlayan 1500TL ye kadar makineler bulunur. Bunlardan tercih edebilirsiniz. Profesyoneller için ise 2500-16000 TL aralığında birçok makine bulunur. Fiyatlar dışında kullanacağımız makinenin hangi amaç için alındığı da oldukça önemlidir.

Kaç çeşit beton kesme tekniği vardır?

Bilinen dört çeşit teknik vardır bu çeşitlere ayrıntıları ile bakacak olursak ilki halat ile beton kesme sistemidir adından da anlaşıldığı üzere halat kullanılarak işlem gerçekleşir. İkincisi hidrolik testere ile kesme yukarıda da bahsettiğimiz üzere en sık kullanılan ve en az hasarla çalışan tekniktir. Üçüncü teknik; derz makinesi ile beton kesme sistemidir. Sonuncusu ise karot makinesi ile kesmedir.

Birecik Karotçu | Beton Delme Kesme Kırma

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Karotçu | Beton Delme Kesme Kırma

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!