Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Harran Karotçu | Beton Delme Kesme Kırma

Kelime anlamı ile açıklamak gerekirse karot betonun delinmesi ve içinden silindir şeklinde parça alınması şeklinde tarif edilebilir. Betonun delinmesi işine karot bu işi makina ile yapan kişiye de karotçu adı verilmiştir. İnşaatlardaki betonun delinmesi ve kesilme işlemine karotculuk adı verilmiştir. Karot makinesi en az titreşim ve kayma ile istenilen şekilde büyüklükte ve çapta beton kesme olanağı sağlar. Sadece delinecek alanda oyun açarak betonun tümüne zarar vermez. Farklı pek çok türü bedeli kuzu bulunur bu sayede de istenilen büyüklüklerde oyuklar açmayı sağlar. Daha çok yapılan inşaatlarda betondan numune almak için kullanılır. Karot firmaları inşaata makina ile gelerek gerekli görülen yerden betondan numuneyi olur. Dayanıklılığını görmek için inşaat bitmeden yapılması daha faydalı olur. Beton kesme doğru makina ile yapıldığında kolay olur. Karotçu mevcuttaki numune alacağı betona göre hangi tür karot makinesi ile numune alacağına karar verip betonun bütününe zarar vermeden kırılıp dökülmesine engel olarak ideal numune örneğini alır. Yapının bütününe zarar vermez ve diğer beton delme makineleri ne göre daha sessiz çalışır. Karot makineleri genellikle sulu karot makinesi el karotu olarak iki çeşittir. Sulu karot makinesi betona daha fazla basınç uygulayabilir ve daha kolay delebilmek için kullanılan beton delme cihazdır. Elektrikle çalışır. El karotu ise herhangi bir yere kurulu değildir elde tutularak kullanılır tip olarak matkaba benzer.

Karot nerelerde kullanılır?

Binaların baca deliklerinin açılmasında doğalgaz deliklerin açılmasında asansör boşluğu merdiven boşluğu havalandırma deliği açma gibi alanlarda kullanılabilir. Kalorifer tesisatı yapılırken de etkin olarak kullanılır. Binaların yıkım veya güçlendirme gibi kararlar alınması gerektiğinde karot makinesi ve numune alarak bu karar verilebilir. İnşaat anında değil deprem ve yangın gibi afet hallerinden sonra yapının kontrolü sağlamak için de tercih edilir.

Karotun avantajları nelerdir?

Betondan istenen ebatta delik açılmasını sağlar. Diğer bilinen beton kırıcılarına göre daha sessiz ve basit bir kullanımı vardır. Yapıya fazla zarar vermez sadece tek bir noktadan numune alınmasını sağlar. Çalışma ortamının daha temiz kalmasını sağlar.

Harran Karotçu | Beton Delme Kesme Kırma

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Karotçu | Beton Delme Kesme Kırma

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!