Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Viranşehir Karotçu | Beton Delme Kesme Kırma

Günümüz temel ihtiyaçlarından olan barınma herkesin gerek duyduğu bir şeyler. Peki barınmak için gerekli evin neye göre seçeriz bu önemli bir sorudur. İnsanlar herhangi bir bina ya da ev alırken dayanıklılığını göz önünde bulundurarak bütçeleri doğrultusunda satın alırlar. İşte bu dayanıklılık olay evin yapısı ile alakalıdır. Binalar oluşturulurken gerekli inşaat ustaları bütün malzemeleri temin ettikten sonra güzel bir yapı ortaya çıkarmak için betonlama işlemine başlarlar nokta bazı durumlarda beton kırmaları gerekir. Bu düşünüldüğü kadar kolay olmayan beton kesme işlemi oldukça zorlayıcıdır. Bildiğimiz üzere betonlar ağır yapılardır ve beton delme işlemleri gibi birtakım sorunlar için üretilen makinalar vardır. Bu Kırım işlemlerini yöneten insanlar karotçu adıyla adlandırılır. Bu insanların yaptıkları işe ise yani kullandıkları makineye karot makinesi adı verilir. Bu işlemlerin hepsi gerçekleştiğinde ortaya çıkan binalar dayanıklılığı deprem veya herhangi bir doğal afete karşı dayanıklılığı belirlenen aletler ile ölçülmektedir. Alıcılar tarafından önemsenen bir konu olduğu için yapımı esnasında da işçiler özel ne işlerini gerçekleştirmektedir. Çünkü bir binanın en önemli unsurlarından bir tanesi depreme dayanıklı olmasıdır. İnsanlarda güven ve korkuyu oluşturan bu etken çok önemlidir. Ansızın karşılaşılabilecek doğal afet sonucu oluşan hasarlar bazen can ve mal kaybına yol açabilir. Bunu en aza indirmek için yapımı esnasında gerekli malzemelerin kalitesi ve miktarı bina yapımı için çok önemlidir.

Karotçu yorumlarına nereden ulaşırız?

Bu yorumla gerekli inşaat firmaları veya yapılan inşaatın paylaşılan internet sayfasında görülebilmektedir. Firmaların kendileri için kurdukları internet sayfalarında yapıldıkları malzemeden tut yaptık yapılan binalara kadar paylaşımlar veya o binalar için gerekli bilgilendirme yapılmaktadır. Binaları yapan insanların isimleri veya telefon numaralarına dahil bu sitelerden ulaşabiliriz.

Filiz ekimi ne için yapılır?

Bazı inşaatlarda binaların daha sağlam veya güvenilir olması için betonlara karıştırılır. Genellikle sağlamlığı gitmiş yani dayanıklılığı ilk gün oranla azalmış yapılar için kullanılan Filiz ekimi dayanıklılığı biraz da olsa arttırır. İnsanlar bina yapılırken yani inşaat ustaları tarafından Filiz ekimi yapılması öngörülür. Yapılan bu binalar eskiye oranla daha dayanıklı ve uzun ömürlü olurlar.

Viranşehir Karotçu | Beton Delme Kesme Kırma

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Karotçu | Beton Delme Kesme Kırma

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!