Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Haliliye Karotçu | Beton Delme Kesme Kırma

İsmini bir sebzenin adından ve bu sebzenin İngilizce halinde türetilmiş olarak alan bir yapı malzemesidir. İnşaat malzemesi olarak da sıklıkla karşımıza çıkmaktadır. Çünkü inşaatlarda gerekli beton veya beton delme işlemi için bu alete ihtiyaç duyulur. Bu işlemi yapanlar için ise karotçu denmektedir. Bu kesme işlemi yani karot makineleri sayesinde mümkündür. Beton kırma işlemi zor gibi görünse de günümüz teknolojisi döneminde her şey daha kolay olmaktadır. İnşaatlarda kullanılan bu işli binaların ve herhangi bir inşaatın kapasitesini ve kaliteli yani dayanıklılığını tespit etmek için kullanılır. Bazı yapıların inşası sırasında çok zorlanan inşaat ustaları bu makineler sayesinde işlerini biraz da olsa hafifletir. Çünkü beton kesme işlemi çok kolay bir işlem değildir. Ama neyse ki bu makineler ustaların imdadına yetişen. Çok zorlanılan beton kırma işlemi bu sayede sonuca ulaşmış olur. Binaların inşası sırasında oldukça emek verilen bu yapılar depreme dayanıklılığı çok önemlidir. Çünkü insanlar evleri satın alırken ilk önce canlıların ve güvenlikleri kontrol altına almak için deprem dayanıklılığına önem verirler. Günümüzde çoğu insan ev sahibi olurken önem verdiği konular arasına bu konuyu da eklemektedir. Tabii herkes için bu durum aynı olmayabilir. Bütçeleri doğrultusunda alınan evler bazılarını çok eski yapılar olup depreme dayanıklılığı diğerlerine göre daha azdır. Bu yüzden bu yapılar tercih edilirken yüksek kat   zemin katlarda doğru yönelimler fazladır.

Karot şirketleri işçileri neye göre belirler?

Kol gücüne bağlı olarak gelişen bu iş için güçlü veya bu iş için ustalaşmış insanlar tercih edilir. Çünkü zayıf veya bütün insanların yapabileceği bir olmadığından gerekli kol gücü çok önemlidir. Beton delmek göründüğü kadar kolay olmayabilir. Makinası olsa dahi bu işi yapmak için insanların gerekli güce ve kapasiteye sahip olmalarında fayda vardır.

En iyi karotçu kimdir?

Bir işte en iyisi olmak için o işi en iyi yapabilen olmaktır. Bu yüzden karotçu da o işte ustalaşmış insanlardan seçilir. Yıllardır inşaat ustası olan bir insan karotçu olabilme oranı yüksektir. Çünkü bu işin içerisinde uzun bir süredir bulunması o iş için gerekli tecrübe ve bilgi sahibi olması anlamına gelir.

Haliliye Karotçu | Beton Delme Kesme Kırma

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Karotçu | Beton Delme Kesme Kırma

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!