Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Birecik Kreş ve Gündüz Bakımevi | En Uygun Fiyatlar

Artık günümüzde çoğu anne iş hayatına atılmış durumdadır. Anneler çalışırken çocuklarını akrabalara anneanneye babaanneye bırakmaktadır. Anneanneye ya da babaanneye bırakılmayan çocuklara Bakıcılar tutulmaktadır. Bu Bakıcılar sizlerin evlerinde çocuklarınıza siz işteyken gün boyu onların yanlarında durmaktadır. Bakıcı tutmak istemeyen aileler ise Çocuklarını gündüz bakım evlerine bırakırlar. Bu bakım evlerine genellikle İki yaş beş yaş arası çocukların olduğu bir yerdir. Bu evlerde siz çalışırken çocuklarınızın yeme, içme, oyun, uyku gibi ihtiyaçlarını karşılayan yerlerdir. Gündüz bakım evi gibi kreşlerde çocuklarınızın bakımı için uygun yerlerdir. Genellikle 36 72 aylık çocukların Ana okuluna ve birinci sınıfa başlamasına adapte olabilmesi için eğitimlerin verildiği yerlerdir. Bu kreşler devlet Kreşleri olduğu gibi birçok eğitim öğretim işi yapan kişilerin açtığı özel kreş de olabilir. Özel olan kreşlerin fiyatları devlet kreşlerine göre biraz daha fazla olmaktadır. Çocuklarımızın güvenli bir gündüz bakım evi ve kreşlerde olması çok önemlidir. Artık günümüzde çocuklara karşı olan şiddet artı için vereceğiniz kreşler ve gündüz bakım evlerinin güvenilir bir yer olduğundan emin olmanız gerekmektedir. Çocuklarınızı bakım evlerine vermeden önce sitelerden Gündüz bakımevi yorumları kısmından yorumları ve değerlendirmeleri okuyarak daha kolay karar verebilirsiniz. Bu sitelerden yorumlar hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz gibi fiyatlar hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. Okullara giderek ya da internet siteleri üzerinden Gündüz bakım evi fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Çocuklarınızın güvenilir bir kreşte olması için neye dikkat edilmelidir?

Çocuklarınızın sizler işteyken verdiğiniz kreşlerin güvenilir ve iyi eğitim yer veren bir yer olması çok önemlidir. En iyi kreşlerin hangileri olduğunu anlamanız için çevrenizden yardım isteyebilirsiniz. Çocuğunuzu vereceğiniz kreşin öğretmenlerinin çok iyi eğitimli kişiler olması önemlidir ve bu eğitimi kişilerin yanı sıra çocuğunuzun bulunduğu ortamın hijyenik bir ortam olması da bir o kadar önemlidir.

Anaokullarının çocuklara sağladığı faydalar nelerdir?

Çocuklarınızın çevresi ile sosyalleşmesi açısından ana okullarının faydası büyüktür. Bunun yanı sıra çocuğunuzun spora olan ilgisini arttırabilir. Çocuklarınıza paylaşmayı öğretir, başkalarına saygılı olmasını ve Motor becerilerinin gelişmesini sağlar. Ve birinci sınıfa daha kolay adapte olmalarını sağlar. Ana okuluna giden çocukların öğrenme kabiliyeti daha hızlı gelişir.

Birecik Kreş ve Gündüz Bakımevi | En Uygun Fiyatlar

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Kreş ve Gündüz Bakımevi | En Uygun Fiyatlar

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!