Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Harran Kreş ve Gündüz Bakımevi | En Uygun Fiyatlar

Günümüzde kadınlar artık İş sektöründe çalışmaktadır. Bu çok güzel bir şeydir Elbette ki kadınlar çalışmalı. Evli ve Çocuklu kadınların çalışması da çok güzel bir durumdur ama Peki çocukları ne olacak bu Çocuklara kim bakacak? İşte bu durumda gündüz bakımevleri ve kreşler aklımıza gelmektedir. Kişilerin aklına özel bakıcılar da gelse de günümüzde bakıcılar çok fazla para istemek de ve bu yüzden bakım parası maliyeti olduğundan dolayı İnsanlar genellikle gündüz bakımevleri ve aynı zamanda kreşleri tercih etmektedir. Ki Bence bu durum daha mantıklıdır. Bir bakıcının veremeyeceği şeyleri gündüz bakımevlerinde ve kreşlerde bulabilirsin. Hem çocuklarınızın sosyalleşmesini sağlarsınız hem de arkadaş ortamının artmasının sağlarsınız aynı zamanda eğitim ve oyun alanında da güzel bir vakit geçirmesini sağlarsınız bu yüzden en mantıklısı gündüz bakım evleri ve kreşlerdir. Gündüz bakımevleri çocuklarınızı sabah getirip akşam teslim aldığınız bir sistemdir. Özel Anaokulları ise daha çok öğrencinin bulunduğu daha geniş kapsamlı bir yapıda olan sistemdir. Kreşler ise daha küçük yaş grubunun olduğu uyku saatlerini belirli bir şekilde düzenlendi ve aynı zamanda yemek saatlerinde bilgili bir şekilde düzenlendi küçük yaş gruplarına ait yerlerdir. Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz etkinlikler kesinlikle çocukların gelişimini etkilemekte ve olumlu dönüşler aldığını göreceksiniz. Çocuklar için en güzel ortam hazırlamış bulunmaktayız ve aynı zamanda çocuklarımızın en güzel şekilde eğitim alması amaçlamaktayız. 

Çocuklarımızı gönderdiğimiz yerleri nasıl araştırmalıyız? Her yer güvenli midir?

 Tabii ki her yer güvenli yerler değildir. Haberlerde çok çirkin görüntüler görüyoruz. Veliler bu durumda çok korkuyorlar ki haklılar. Tabii bir kreş ararken veya bir Anaokulu veya bir Gündüz Bakımevi ararken iyi bir araştırma yapmak en önemlisidir. Burada dikkat etmemiz gereken şeyler vardır iyi araştırmak gerekir Çevrenizde iyi bir şekilde sormak internetten iyi bir şekilde araştırıp güvenmek gerekir. Internet sayfaları üzerinden yapılan etkinliklere de bakarak aynı zamanda öğrencilerin velilerin Yorumlarını da bakarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Kreş fiyatları nasıldır?

Kreş fiyatları bölgeden bölgeye Şehirden şehire değişebilecek gibi verdiği Eğitimden alanındaki kapasitedeki öğrenci sayısından ve bulundurduğu öğretmen ve görevli sayısından Durumdan duruma Tabii ki bu durum değişebilir. Aynı zamanda Gündüz Bakımevi fiyatları da öğrencinin kaldığı saatler arasında değişir. Bu durumda etkili olan şeylerden biri yemekli ve yemeksiz bir şekilde öğrencinin okulda olmasıdır yemekli olduğunda fiyat değişir yemeksiz olduğunda yine fiyat değişir veya tam gün olduğunda fiyat değişir yarım gün oradan da fiyat değişir bunları bizleri aradığınızı daha detaylı bir şekilde konuşmamız mümkündür. Kreşler, Gündüz bakım evleri ve özel anaokulları günümüzde çok popüler yerler olmuştur. Ebeveynlerin çalışma hayatı sebebiyle kreşlere ve gündüz bakım evlerine ihtiyaç çok fazla artmıştır.

Harran Kreş ve Gündüz Bakımevi | En Uygun Fiyatlar

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Kreş ve Gündüz Bakımevi | En Uygun Fiyatlar

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!