Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Hilvan Kreş ve Gündüz Bakımevi | En Uygun Fiyatlar

Bu ihtiyaçtan dolayı kreş fiyatları gittikçe artmaya başlamıştır. Ve fiyatların artmasıyla birlikte ebeveynler uygun fiyatlı Kreşler ve uygun fiyatlı anaokulları aramaya başlamıştır. Aynı zamanda ebeveynler çocuklarının iyi eğitim almasını ve iyi eğitimin yüksek fiyatlı Kreşler ve Anaokullarında olduğunu düşünmektedir. Oysaki en iyi Kreşler, en iyi gündüz bakım evleri veya en iyi anaokulları fiyatla kıyaslanmamalıdır. Çünkü eğitimin iyi olmasını parayla ölçülemez. Kreşlerin fiyatı verilen eğitime değil sağlanan farklı imkanlara bağlıdır. Örneğin yemek türleri veya oyuncak çeşitliliği. Genel olarak kreş yorumlarına bakarsak bahsettiğimiz bu çeşitliliğin ele alındığını görürüz. Aynı şekilde en iyi gündüz bakım evi fiyatları da sunulan olanaklarla alakalıdır. Gündüz bakım evi yorumlarına bakarsak da aynı konunun ele alındığını göreceğiz. Eğitim aile evinde başladığı gibi Kreşlerde, Gündüz bakım evlerinde ve özel Anaokullarında devam etmektedir. Erken çocukluk yaşlarında alınan eğitimin kalitesi ve düzeyi çok önemlidir. İleride nasıl insanlar olacağımız bu yaşlarda ve bu yerlerde şekillenir. Dolayısıyla bir toplumun temelleri kreş ve gündüz bakım evlerinde atılıyor diyebiliriz. Çocuklar savunmasız olduklarından insanlar çocuklarını emanet edecekleri yerin güvenilir olduğundan emin olmak isterler. Bu sebeple bu kurumların dışarıya verdikleri marka imajı çok önemli olduğu gibi dekorasyonda tutun her türlü alanda çalışan personelin en ince ayrıntısına kadar incelenmesi ve kurumun iç ve dış yapısının her türlü donanıma sahip olması gerekir.

Ebeveynler çocuklarını kreş, özel anaokulu ve gündüz bakım evlerine yollarken ne gibi kriterlere dikkat etmelidirler?

Kurum içinde çalışan personelin eğitimi, temizliği, karakteri ve çocuğa karşı olan tavrı kurumun dekorasyon olarak erken çocukluktaki bireye uygun olup olmadığı gibi konulara hassasiyetle dikkat etmelidirler.

Günümüzde özel kreş ve gündüz bakım evlerinin fiyat aralığını nedir?

Günümüzde Kreşlerde yemeksiz eğitim günlük 65-100₺ arasında değişmekte. Yemekli eğitim ise 190-250₺ arasında değişmektedir. Tabi ki tercih ettiğiniz yere göre de kreş fiyatları farklılık göstermektedir.

Hilvan Kreş ve Gündüz Bakımevi | En Uygun Fiyatlar

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Kreş ve Gündüz Bakımevi | En Uygun Fiyatlar

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!