Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Siverek Kreş ve Gündüz Bakımevi | En Uygun Fiyatlar

Yoğun iş hayatında aktif olan anneler mecburen çalıştıkları için ve bırakacak kimseleri yoksa tam olarak burada devreye özel kreşler ve özel anaokulları giriyor. Anaokulları ile kreşler ve gündüz bakım evleri her zaman birbirleri ile karıştırılır. Kreşler ve gündüz bakımevleri T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösterirler ve denetimleri bu makam tarafından yapılır. Anaokulları ise çocuklara okul öncesi eğitim veren, Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı faaliyet gösterirler ve denetimleri bu makam tarafından yapılır. Özellikleri ve uyguladıkları eğitim programları bakımından birbirlerinden farklı kuruluşlardır. Kreşler ve gündüz bakım evleri, 0 ile 6 yaş arasındaki çocuklara hitap ederken, anaokulları 3 ile 6 yaş arasındaki çocuklara hitap etmektedir. Annesi babası çalışan çocuklar için düşünülmüş en güzel çözüm kreş ve benzeri gündüz bakım evleridir. Bu bakım evlerinde gün içinde ailelerin meşgul olduğu zamanlarda çocuklarla profesyonel olarak ilgilenen personel ve öğretmenler vardır. Herkes çocuğu için en iyisini ister. Bundan dolayı bir kreşe veya gündüz bakım evine yazdırmadan önce detaylıca bir araştırma yapmak gerekiyor. Araştırma yaparken tercih etmeyi düşündüğünüz gündüz bakım evi yorumlarını da dikkatlice okumak aklınızda bir fikir oluşmasına yardımcı olacaktır. Önce güvenilir ve profesyonel olup olmadıklarına daha sonra da fiyatlarına bakarak size ve bütçenize en uygun kreşleri bulabilirsiniz. Böylece gözünüz arkanızda kalmadan gönül rahatlığıyla çocuğunuzu bırakabilirsiniz.

Gündüz Bakım Evleri Neden Tercih Edilir?

Gündüz bakım evleri siz meşgulken çocuklarınızı bırakabileceğiniz bir yer olarak gözünüzde canlanıyorsa yanıldığınızı söyleyebilirim. Çünkü gündüz bakım evleri çocuklarınızın yaş grubuna göre belli eğitimleri de aldığı bir okul öncesi sınıftır. Amaç onların sadece gününü doldurmak değil çocuk olduklarını unutmadan yaş grubuna uygun eğitimleri de vermektir. Çocuğunuza bakan kişilerin profesyonel olması içinizin rahat olmasında yeterli bir sebeptir.

Kreş ve Anaokulu Arasındaki Fark Nedir?

Aslında kreş ve anaokulu arasında çok bir fark yoktur. Burada kastedilen fark tamamen yaş grubuyla alakalı olan farktır. Kreşler 0-2 Yaş (0-24 aylık) çocukları, anaokulu ise 36-68 aylık çocukları hedeflemektedir. Gündüz bakım evi hizmeti veren kurumlar aynı zamanda anaokulu hizmeti de verebilmektedir. İkisinde de yapılan etkinliklerle yaşlarına göre eğitimleri hedeflenir. Yapılan faaliyetler de benzerlik göstermektedir.

Siverek Kreş ve Gündüz Bakımevi | En Uygun Fiyatlar

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Kreş ve Gündüz Bakımevi | En Uygun Fiyatlar

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!