Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Suruç Kreş ve Gündüz Bakımevi | En Uygun Fiyatlar

Kreşler ve gündüz bakımevleri aynı yerler gibi görünseler bile aslında birbirinden çok farklı yerlerdir.  Kreşler 0-36 ay arası bebekler için varken gündüz bakımevleri 36-66 ay arası bebekler için hizmet vermektedir. Çalışan aileler eğer çocuklarını emanet edecek farklı bir yer yoksa genelde gündüz bakım evlerini tercih ederler. Bu sayede çocuklarının hem temel eğitimleri rahat bir şekilde öğrenmesini sağlarken hem de çocuk yaşta daha onları sosyalleştirerek sosyal bir birey olmalarına yol açarlar. Gündüz bakımevleri küçük çocuklarınıza uyku eğitimi tuvalet eğitimi gibi birçok temel eğitimde alışkanlık kazandırmaya çalışır. Kreşler ise genel olarak çocuklarınızın çok daha eğlenceli bir vakit geçirmesini sağlamaktadır. Eğer siz de çalışan biri ebeveynsiniz ve çocuğunuz için bir anaokulu bakıyorsanız bize başvurarak hem uygun anaokulu hem de en iyi kreşten rahatlıkla faydalanabilirsiniz. Kurumumuz bünyesinde çalışan ve çocuk psikolojisi konusunda eğitim almış öğretmenlerimiz sayesinde çocuklarınız hem yeni arkadaşlar edinip sosyalleşmeyi öğrenirken hem de temel eğitimleri de hızlı bir şekilde öğretmenleri yardımıyla kolayca öğrenebilir. Çocuklarınız gündüz bakımevi ve kreşlerde hem güzel bir gün getirecek hem de oldukça fazla şey öğrenecektir. Bütün bunlar için tek yapmanız gereken kurumumuza başvurmaktır. En iyi öğretmenlerimizle birlikte çocuklarınıza en iyi eğitimi vermekten memnuniyet duyacağız. Bizi arayarak ya da kurumumuzu ziyaret ederek gündüz bakımevi fiyatları hakkında bilgi alabilir ve kurmamızı inceleyebilirsiniz.

Kreş fiyatları ne kadardır?

Kreşlerimiz her daim çocuklarımızın en iyi eğitimi alması için hizmetinizdedir. Kreş fiyatları kaydolduğunuz döneme ya da kaydolduğunuz öğrenim programına göre değişiklik göstermektedir. Yarım gün ya da tam gün olarak fiyatlarımız değişiklik gösterip en doğru bilgiyi almak için firmamıza bilgi vererek onlarla iletişime geçmeniz çok daha doğru olacaktır. Bütün bunlar için tek yapmanız gereken bizi ziyaret etmek ya da telefon numaramızdan bize ulaşmaktır.

En iyi kreşi nasıl seçerim?

Eğer çocuğunuz için biri kreş ya da gündüz bakımevi arıyorsanız internet üzerinden araştırma yaparak bir tercih yapabilirsiniz. Seçtiğiniz kurumların internet üzerindeki yorumlarına örneğin seçtiğiniz kreş için internet üzerinden gelen kreş yorumlarına bakarak o kurum hakkında fikir edinebilir ve bu sayede çocuğunuz için uygun bir kurum seçerken daha rahat karar verebilirsiniz. İnternet üzerinden kurumumuz hakkında gelen yorumları okuyarak bizim hakkımızda fikir sahibi olabilirsiniz.

Suruç Kreş ve Gündüz Bakımevi | En Uygun Fiyatlar

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Kreş ve Gündüz Bakımevi | En Uygun Fiyatlar

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!