Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Viranşehir Kreş ve Gündüz Bakımevi | En Uygun Fiyatlar

Kreş ve gündüz bakım evleri çocuklarımız belli bir yaşa geldiğinde gelişimlerine katkı sağlaması amacıyla tercih ettiğimiz kurumlardır. Kreş ve gündüz bakım evleri genelde çalışan ailelerin tercihi olsa da günümüzde evde olan ebeveynler de çocuklarının vakit geçirmesi ve sosyalleşmesi için çocuklarını kreşlere ve anaokullarına göndermeyi tercih etmektedir. Çocukları kreş veya anaokuluna göndermek sağlıklı bir şekilde gelişim sağlayabilmeleri için önemlidir. Çocuklar kreş ve anaokullarında kendi yaş gruplarındaki arkadaşlarıyla iletişim kurarak özgüvenlerini ve iletişim becerilerini güçlendirirler. Kreş ve anaokullarında çocukların gelişimlerine katkı sağlayacak birçok aktivite bulunmaktadır. Bu kurumlarda yaş gruplarına göre ayrılan sınıflarda çocuklarla boyama yapmak, bitki dikmek ve büyütmek, sayı saymayı ve renkleri öğrenmek gibi basit, eğlenceli ve öğretici aktiviteler yapılmaktadır. Özel kreşler bu konuda kendilerini daha çok geliştirmişlerdir. Çocuklar için farklı eğitsel oyunlar, sosyal ve motor becerilerini geliştirecek aktiviteler özel kreşlerde sık sık yapılmaktadır. Çocuklarımızı göndermek için uygun kreşler ararken dikkat edeceğimiz birçok kriter bulunmaktadır. Bu kriterlerin en önemlisi tercih edeceğimiz kurumun her açıdan güvenilir olmasıdır. Çocuklarımızı emanet edeceğimiz bu yerlerin çocuklarımıza bir zarar gelmeden bakabileceğinden emin olmalıyız. Sizler de çocuklarını gönül rahatlığıyla emanet edebileceğiniz güvenilir, uygun fiyatlı ve kaliteli bir kreş arıyorsanız bizleri tercih edebilirsiniz. Kreşimizde eğitimli öğretmenlerimiz çocuklarınızın gelişime katkı sağlamak ve onları hayatın ilk adımlarına hazırlamak için özen ve hassasiyetle çalışmaktadırlar.

Gündüz bakım evleri, anaokulu ve kreşler düzenli olarak denetlenmekte midir?

Gündüz bakım evleri, anaokulu ve kreşler çocuklarımızı emanet ettiğimiz yerlerdir. Onların güvenliği ve sağlığı her şeyden önemli olduğu için ilgili kurumlar tarafından düzenli olarak denetlenmesi gerekmektedir. Bu kurumların her açıdan denetimi gerekli bakanlıklar tarafından düzenli olarak yapılmakta eksik ve yanlışlıklar düzeltilerek daha güvenli hale getirilmektedir. Gerekli görülen durumlarda cezai işlem uygulanmakta, gerekirse bu kurumlar kapatılmaktadır.

Özel kreş ve anaokulu fiyatları nelerdir?

Özel kreşler ve özel anaokulları birçok ebeveyn tarafından tercih edilmektedir. Bunun sebebi bu kurumların belirli yaş grubundaki çocuklara özel ve güzel eğitim vermesidir. Anaokulu ve kreşler çocukların her anlamda gelişmesi için özel programlar hazırlayarak bu konuda profesyonel kişiler ile çalışmaktadırlar. Anaokulları ve kreş fiyatları verdikleri hizmetlere ve çalışma saatlerine göre değişkenlik göstermektedir.

Viranşehir Kreş ve Gündüz Bakımevi | En Uygun Fiyatlar

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Kreş ve Gündüz Bakımevi | En Uygun Fiyatlar

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!