Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Karaköprü Kreş ve Gündüz Bakımevi | En Uygun Fiyatlar

Günümüzde çocuk gelişiminin önemi git gide artmaktadır. Çünkü gelişen teknoloji ile çocuklarımız okuldan geri kaldığında diğer yaşıtlarına göre bir adım geride kalmaktadır. Bu yüzden en iyi anaokulları araştırarak çocuklarımızı muhakkak okul öncesi eğitime yönlendirmeliyiz. Çünkü çocuk karakteri açısından bizce en önemli başlangıç kesinlikle kreş ve gündüz bakımevleridir. Çünkü özel kreşler olsun normal devlet kreşleri olsun hepsi çocuk gelişimi için birçok etkinlik yapmakta ve çocukların hem bilinç düzeyini hem de aktifliğini arttırmaktadır. En iyi anaokullarını araştırarak çocuklarınızın muhakkak okul öncesi eğitime başlatın. Siz veliler olarak bu adımı atarken bizler de sizlerin yanınızda olmaktayız biz size uygun kreş uygun anaokulu ve araştırdığınız kreş fiyatları olsun gündüz bakımevi fiyatları olsun bunları önemsemek size sizlere en uygun fiyatları sunmaktayız. Çünkü biz ticaret yapmıyoruz biz eğitim veriyoruz bu yüzden çocuklarımızın eğitime en iyi şekilde başlangıç yapmaları için en iyi kreşler arasında olan bizi tercih edin ve çocuğunuzun karakterindeki ilerleyişi bizimle beraber siz de görün. Çocuğunuzun eğitimi için adım atmak istiyorsanız bizimle iletişime geçin kreş ve gündüz bakımevi olarak sizlere çocuğunuzun karakteri açısından nasıl ilerleme yaşayacağını ve bunun gibi birçok hizmetimizi sizlere anlatalım ve aynı zamanda da sizlere kreşimizin yorumlarını gündüz bakım evimizin yorumlarını göstererek sizlere gerçek hizmeti kanıtlayalım. Çocuğunuzun gelişiminde önemli olan bu kreşler çocuklarımıza tiyatro eğitimi heceleme eğitimi boyama eğitimi ve bunun gibi birçok eğitimleri vermektedir ve biz de bu eğitimlerin üstüne eğitim katarak kat kat daha iyi bir ortam sağlamaktayız. Yani ağaç yaşken eğilir atasözü ile birlikte sizin çocuklarınızı geliştirmeye amaçlayarak başladığımız bu yolda sizi de yanımızda görmek isteriz. En iyi gündüz bakımevi olan bizim yuvamıza sizleri bekliyor ve en kısa zamanda çocukların eğitimi için başlangıç yapmanızı diliyoruz.

Çocuklar için tam olarak hangi eğitimleri sağlıyorsunuz?

Çocuklar için öncelikle temel alışkanlıkları edindiriyoruz. Öncelikle öğlen uykusuna yatırdığımızda pijama giymelerini sağlıyoruz bu da pijama giyme alışkanlığı edindiriyor ya da öğlen yemeğinden sonra diş fırçalama sağlıyoruz bu da diş fırçalama alışkanlığını oluşturuyor. Aynı zamanda bunları yaparken de sırayla yapıyoruz ve bu da öncelik hakkı tanıma sağlıyor. Bu ve bunun gibi eğitimlerin hepsini sağlamaktayız. Bu da çocukları geliştirmektedir.

Okul öncesi eğitim neden önemli?

Okul öncesi eğitim çocukların karakterleri üzerinde büyük bir etki yaratmaktadır. Çünkü kendini ifade etmeyi ilk olarak burada öğrenir ya da doğru ve yanlışı görmesi için toplulukla beraber hareket etmesi yani bu ve bunun gibi bir çok sebepte dolayı okul öncesi dönem çok önemlidir.

Karaköprü Kreş ve Gündüz Bakımevi | En Uygun Fiyatlar

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Kreş ve Gündüz Bakımevi | En Uygun Fiyatlar

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!