Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Birecik Seracılık | Kurulum Montaj Firmaları

Günümüzde değişen iklim ve hava şartlarının da etkisiyle seracılık artmıştır. Çok fazla sera kurulumu vardır. Seracılığa olan ilgi ve alaka çok fazladır. Birçok insan bu işi yapmaya başlamıştır. Her iş gibi bu işin de zorlukları vardır. Her yer de yapılabilecek bir iş değildir. Ve tabi ki herkesin de yapabileceği bir iş değildir. Özveri, emek ve her şeyden önce sabır gerektirir. Bu işi yapan seracılık şirketleri şu an da çok fazladır. Yaptıkları işin ne kadar kıymetli ve zor olduğunu bildikleri için aslında bu şirketler güvenilir ve iyi şirketlerdir. Sıfırdan kurulum sera fiyatları artmıştır. Çünkü sıfırdan yapmak daha zordur. Ve olmama ihtimali daha yüksektir. Uygun yere sera kurulum montajı yapılmalıdır. Uygun sıcaklık, yağış alıp almadığı, yağışın yoğunluğu ne kadar süre yağdığı, güneşlenme süresi, bulutlanma süresi gibi birçok etmen dikkate alınarak sera kurulumu yapılmalıdır. Seranın Birçok çeşidi de vardır. Bunlardan biri çok sık tercih edilen topraklı tarım serasıdır. Bu seraların kullanımını iyi biliyor olmak gerekir, ya da işi bilen kişilerle birlikte yapılmalıdır. Zor ve emek gerektiren bir iştir. Topraksız tarım serası da bir diğeridir. Bu da tercih edilenler arasındadır. Topraksız tarım serasında fideler zemine dikilmez. Hazırlanmış saksılara dikilir. Bu saksıların suyu tutma özelliği olması gerekir. Bu yöntem de çok sıklıkla tercih edilir.

Sera seçiminde nelere dikkat etmeliyiz?

Sera seçerken seranın kurulumunu yapacağımız bölge çok önemlidir. O bölgeye göre bir seçim yapmalıyız. Bölgenin ne kadar yağış aldığına yağışın ne kadar uzun sürdüğüne yağışın yoğunluğuna dikkat etmeliyiz. Bölgenin bulutlanma güneşlenme süresini bilmeliyiz. Serayı kuracağımız yerin en yüksek ve en düşük sıcaklık değerlerini bilmeliyiz. Bu etmenler dikkate alınarak sera seçmeliyiz.

Sera yapımında dikkat edilecekler nelerdir?

İlk olarak uygun bir bütçe belirleyerek başlamalıyız. Güney cephesinde olan bir yer edinmeliyiz ve kurulumu oraya yapmalıyız. Işık ve güneş alan bir yer olduğundan emin olmalıyız. Seranın topraklı mı topraksız mı olacağına karar verir kurulumu ona göre yapmalıyız. En iyi çerçevesini ya da naylonunu seçmeliyiz. En iyi güvenilir dayanıklı çatı seçimini de yaptıktan sonra gerekli montaj ve kurulumu yapabiliriz.

Birecik Seracılık | Kurulum Montaj Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Seracılık | Kurulum Montaj Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!