Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Bozova Seracılık | Kurulum Montaj Firmaları

Biz insanlara ihtiyacımız gereği pazardan sebze meyve almak yerine daha güvenilir olması için kendimiz yetiştirmeyi tercih ederiz. Bu yetiştireceğimiz sebze ve meyvelerin kışın Özellikle kapalı bir alan içinde olması gerekmektedir. Bu kapalı alana sera denmektedir. Artık günümüzde birçok alanda Seracılık çok büyük ilgi görmektedir. Özellikle Akdeniz bölgesinde muz yetiştiriciliği artı için sera kullanımı da artmaktadır.  Bu Seralar naylon ve demirden kurulmaktadır. Sera naylonu Bir çok bahçe işi için malzeme satan yerlerde bulunmaktadır. Bu yerlerden kolaylıkla naylonunuzu temin edebilirsiniz. Seraları kendinizde kurabildiğiniz gibi Sera kurulum Montaj İşlemi yapan birçok firma yardımıyla Kolaylıkla istediğiniz büyüklükte veya genişlikte seralarınızı kurdurabilirsiniz. Eğer büyük bir firmaysanız ve bu seralarınızın çok geniş alanlarda kullanacaksınız sağlam olması önemlidir. Bu yüzden Seralarınızı kendiniz kurmak yerine işin ustalarını bırakabilirsiniz. Bu ustalar sizin istediğiniz zamana kadar istediğiniz büyüklükteki Seraları hazırlayıp kullanıma uygun bir şekle gelip Anahtar teslim Serap kurulumu yapan şirketler istediğiniz serayı sizlerin kullanımına sunar. Seralar kullanım alanına ve amacına göre farklılık göstermektedir. Bu Seraları isterseniz kendi kullanım İhtiyaçlarınıza göre isterseniz de ticaret amaçlı olarak kurulum yaptırabilirsiniz. Sıfırdan sera kurulum fiyatları eğer temelleri atılmışsa ya da belli bir kısmı yapılmış olan seralara göre daha fazla maliyetli olacaktır. Sıfırdan sera kurdurmak istiyor iseniz maliyetlerini gözününde bulundurmanız gerekmektedir.

Sera hangi alanlarda kullanılır?

Öncelikle ılıman bir ortam olması gerekir. Akdeniz ve Ege bölgesinde daha çok tercih edilir. Seralar genellikle sebze ve meyve yetiştiriciliği alanında kullanılmaktadır. Sebze yada meyve yetiştirme alanına göre seraların tipleri de değişmektedir. Sebzeler için genellikle cam örtüler tercih edilir. Meyveler içinse durum farklıdır meyveler de plastik örtüler daha çok kullanılır.  

Seralarda ne gibi yapay koşullar sağlanır?

Seralar çok sıcaktır ama bazen bu sıcaklığın yetmediği yerlerde ısıtma sistemlerinden yararlanılır. İçeride bulunan nemli hava sebze ve meyvelere zarar verdiği için havalandırma sistemleri kurulabilir. Ürünlerin ihtiyaçları gübreleme ve sulama sistemleriyle sağlanır. Bitkilere sarar veren bazı zararlı maddelere karşı ilaçlamalar yapılır bu gibi yöntemlerle bitkilerinize uygun koşullar sağlamış olursunuz.

Bozova Seracılık | Kurulum Montaj Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Seracılık | Kurulum Montaj Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!