Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Ceylanpınar Seracılık | Kurulum Montaj Firmaları

İnsanların farklı damak tatlarına uygun birçok sebze ve meyve bulunmaktadır. Bu sebze ve meyveler farklı tatlarda ve farklı renklerde olan insanın temel ihtiyacı olan beslenme ihtiyacını karşılayan ürünlerdir. Bu ürünler yemeklerde bir araya gelerek damak çatlatacak lezzetlere ulaşmaktadır. Ürünlerin yetiştirilme yerlerinin temiz ve hijyenik olması bizim sağlığımız için önemlidir. Günümüzde bakıldığında ise birçok ürün erken yetişsin diye kimyasal gübrelere maruz kalmaktadır. Bu ürünler insan sağlığını kötü yönde etkiler. Kimyasal gübreye maruz kalan bu bitkilerin görünümleri de normali seyirde büyümüş ürünlere göre farklıdır. Bir örnek verecek olursak mevsiminde yetişmeyen domatesin dış tarafı kıpkırmızı olabilir.  Ama domatesi kesip baktığımızda içinin yemyeşil ve çekirdeksiz olduğunu görürüz. Aynı domatesin tadı diğer domatesin tadından oldukça farklıdır. Bu ürünlerin yetiştirilmesi için birçok uygulama yapılmaktadır. Bunlardan birisi ise sebze ve meyve gibi bitkilerin yetişebilecekleri uygun hava, su ve toprak gibi birçok etmeni düzenleyecek olan özellikle gün ışığını geçirici maddelerden yapılmış naylon ve örtülere sahip seracılık bunların başında gelmektedir. Sera yapılacak yer seçilirken özellikle bitkinin yetişebileceği bir toprak çeşidi seçilmelidir. Ayrıca seranın kurulacağı arazinin eğimi de bizim için önemlidir. Ayrıca bir bitkinin yetişmesi için gerekli olan en önemli şeylerden gün ışığı ve suyun sürekli olması sera faaliyetinin gerçekleştirilmesine büyük katkılarda bulunur. Bu etmenler sağlandıktan sonra sera kurulum montaj yapan firmalarla anlaşma sağlanarak sera kurulumu gerçekleştirilir.

Sera yapmak insanlara ne gibi yararlar sağlar?

İlk olarak meyve ve sebzeler belirli bölgelerde yetiştiği için diğer bölgelerde yetiştirilmeleri için çeşitli faaliyetlerde bulunur. Bu faaliyetlerin başında ise seracılık şirketlerinin serada yetiştirdiği bitkiler gelmektedir. Bu bitkiler yetiştirirken daha az alanın kullanılması ve kaliteleri daha yüksek olması bakımından bitkiler ve bu işi yapanlar için önemlidir. Bu seralarda birçok insan çalışması ekonomik yönden insanları olumlu yönde etkiler.

Meyve ve sebzelerin yetiştiği sera kurulumu nasıl yapılır?

İlk olarak sera yapılacak yerin seçilmesi için arazinin yetişecek bitkiye uygun olup olmadığı incelenmelidir. Daha sonra sıfırdan kurulum sera fiyatlarına bakarak kurulumu yapılması için bu işin ehli kişilerle anlaşmaya gidilir. Özellikle bitki için önemli olan güneş ışığının faaliyetlerini yaparken sürekli ışığı içerisine alacak şekilde olmasına dikkat edilmelidir. Daha sonra farklı maddelerden oluşan sera naylonu kurulumun gerçekleştirilmesinden sonra bitkiyi yetiştirilecek ortamın üstüne çekilir.

Ceylanpınar Seracılık | Kurulum Montaj Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Seracılık | Kurulum Montaj Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!