Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Harran Seracılık | Kurulum Montaj Firmaları

Seracılık günümüz döneminde ve teknolojinin her geçen gün gelişmesi ile birlikte hayatımıza ve karşımıza çıkan bir aktör olmaya başlayan bir meslektir. Çevre tarafından genellikle ve fazlasıyla karşımıza çıkan bu sistem tercih edilen bir yöntem haline gelmiştir. Seracılık nedir diye sordunuz zaman Biz Sizlere şu cevabı verebiliyoruz. Bitkilerin yetişmesi amacıyla belirli bir ortam sağlanması için kurulan ortamlara aslında basitinde açıklarsak bu tür kaplama yerlere Sera diyoruz. Genellikle seracılığın dışı ya cam ya da naylon maddelerle yapılıyor. Günümüzde Teknoloji geliştiği için bu tür şeyler fazlasıyla yer edinmeye başladığını söylemiştik. Genel bir şey olarak da şunu söyleyebiliriz bir pazar satıcısı iseniz ve azar malzemelerini meyve ve sebzeler alanında ise Sizlerin de amacı artık gelirinizi biraz daha arttırmak ise yapmanız gereken bir şey vardır aslında. Bu şey çok basittir. Herkesin o mevsimde yetiştiremediği meyve ve sebzeleri yetiştirerek tezgâh koyarak satışını yaptığınız takdirde iyi bir gelir elde edebilirsiniz. Bu şekilde daha fazla gelir elde etmeyi amaçlayabilirsiniz. Şu şekilde söyleyebiliriz herkes aynı tür meyve ve sebzeleri o mevsime ait satabilir. Önemli olan Mevsimi olmayan bir meyve veya sebze herhangi birine de satabilmek işte o zaman bu durum sizi bir adım öne atacaktır. Sizlerle eğer böyle bir şey düşünüyorsanız en yakın seracılık şirketi ile iletişime geçip bu işi profesyonel kişileri bırakabilirsiniz.

Her seracılık iyi midir, her şirkete güvenilir mi?

İşte bunun cevabını şu şekilde veriyoruz. Kesinlikle şunu unutmayın herkes bu işi iyi yapıyor diye bir şey yok, her seracılık şirketi iyidir diye bir şey yoktur iyi bir araştırma yapmak gerekmektedir. Seracılık işleminde yapılan işlem kadar kullanılan ürünlerde kaliteli olmak zorundadır. Firmamız olarak bitkilerinizi ve meyvelerinize uygun ortamı hazırlamak için sizlerin her zaman yanındayız profesyonel ekibimiz ve uzman kadromuzla sizlere en güzel şekilde hizmet etmeyi amaçlamaktadır. Firmamız tarafından gerçekleştirdiğimiz Sera kurulum ve montaj işlemlerinde kullandığımız ürünler bir kalitede olmakla birlikte profesyonel kadromuzla uzman ekibimiz işlerini en hassas ve En dikkatli şekilde gerçekleştirmektedir.

Peki bu işlem nasıl gerçekleşiyor?

Bizlerle iletişime geçtiğiniz takdirde sizlere gerekli olan sera Planını yapıp işlemi gerçekleştiriyoruz. Eğer aklınıza böyle bir düşünce varsa bizimle iletişime geçin firmamızı ziyaret edin size bir plan hazırlayalım. Planı hazırladıktan sonra Sera kurulum ve montajını yaparak sizlere anahtar teslimini yapıyoruz yani anahtar teslim Sera kurulumu için bizlerle iletişime geçebilirsiniz Telefon numaranız ve adresimiz internet sayfamız üzerinde bulunmaktadır. Seracılık işlemi yapılırken ve sıfırdan kurulum işlemi gerçekleştirilirken dediğimiz gibi ya sera naylonu kullanılıyor ya da cam kaplama yapılıyor bu kişilerin zevkine ve yetiştireceğim meyve ve sebzeye göre değişebilmektedir bunlar sizlerle geçtiğiniz detaylı iletişim sayesinde gerçekleşecektir.

Harran Seracılık | Kurulum Montaj Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Seracılık | Kurulum Montaj Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!