Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Hilvan Seracılık | Kurulum Montaj Firmaları

Artan nüfus beraberin de birçok problemi getirmiştir. Bu problemlerden en önemlilerinden biri ise gıda ihtiyacının giderek artmasıdır. Ellerimiz de ki imkanları ne kadar zorlarsak zorlayalım ne yazık ki gıda problemine kesin olarak bir çözüm bulamıyorduk. Fakat ilerleyen zamanla birlikte Seracılık dediğimiz sera içerisin de belli koşullar sağlandığın da mevsim, iklim, hava şartları fark etmeden birçok meyve ve sebzeyi yetiştirmeye başladık. Üretimi giderek çoğaltmak içinse tabi ki başla çözümler de bulmamız gerekiyordu. Tüketim fazlalığının arttığı bu dönem de en yaygın bir şekil de kullanılan diğer sera tipi ise topraksız tarım serasıdır. Bu tip seralar özellikle verimsiz toprağın bulunduğu yerlerde çok önemlidir. Çok daha az bir suyla ve daha az alan kaplayarak oldukça hızlı bir şekil de yapılan bu üretim tipi son yıllar da oldukça ilgi kaynağı olmuştur. Günümüzde oldukça yaygınlaşan bu seraların kullanımı ve yapılımı özel olarak anlaştığınız Seracılık şirketleri tarafından yapılmaktadır. Özellikle 1970 li yıllardan sonra hızlı bir şekil de artışa geçen bu sistem tabi ki bazı bölgeler de özellikle toprağı verimli olmayan bölgeler de daha sık bir şekil de yapılmaktadır. Bu da demek oluyor ki istediğimiz meyve veya sebzeye mevsim fark etmeden artık daha kolay bir şekil de ulaşabiliriz.

Seracılık neden önemlidir?

Bulunduğumuz iklime veya hava şartlarına bakılmaksızın istediğimiz meyveyi ve sebzeyi yetiştirdiğimiz bu seralar hem artan nüfusun gıdaya karşı olan talebini karşılamakta hem de her mevsim istediğimiz ürünlere ulaşma imkânı sağlamaktadır. Genellikle ise ülkemiz de topraklı tarım serası kullanılmakta, tercih edilmektedir. Ayrıca seracılık işsizlik oranını da ciddi anlam da azaltmaktadır.

Seraların kurulumu nasıl yapılır?

İklim koşullarına, yetiştireceğimiz ürüne göre tabi ki farklılık gösterebilir. Fakat her türlü ihtimali, hava şartlarını göze alarak seraların kurulumuna montajına çok dikkat etmek gerekir. Yapılan ufak bir hata bile uzunca bir süre emek verdiğimiz bu ürünlerin zarar görmesine sebebiyet verebilir. Hal böyle olunca ne kadar kendimiz yapabilirsek yapalım bu konudaki uzman kişilerden de yardım almamız gerekir.

Hilvan Seracılık | Kurulum Montaj Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Seracılık | Kurulum Montaj Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!