Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Siverek Seracılık | Kurulum Montaj Firmaları

Günümüz dünyasında bitkileri yaz kış demeden yetiştirebiliyoruz. Bunu da seracılık sayesinde başarıyoruz. Sera, bitkilerin yetişmesine uygun şartları sağlamak amacı ile çevre şartlarını kontrol eden cam, plastik, fiberglas gibi ışığı geçiren ama aynı zamanda çevre şartlarından koruyan örtüdür. İlk defa 1545 yılı gibi eski bir tarihte Padova’da ilk botanik bahçesinin açılmasından hemen sonra İtalyan Daniel Barbaro, bu bahçede ilk sera uygulamasını yapmıştır. Fakat o zamanlar yapıda taş ve tuğla kullanılmış olup pencereye yer verilmemiştir. Tarihte ilk bilinen sera budur. Hem ticari amaçla hem hobi olarak yapılan seralarını birden fazla kurulum çeşidi vardır. Seracılık şirketleri size daha iyi hizmet sunabilmek için alanında uzman kişilerle çalışmaktadır.  Seracılık yetiştirilen ürünü korurken planlı dikim sayesinde ekilebilir alanı en çok derecede arttırmayı hedefler. İnsanlar arasında hormonlu besin üretimi gibi görülen seracılık üretimi bu algının tersidir. Yani serayla yetiştirilen meyveler, sebzeler hormonlu değildir. Bu yanlış bir algı olmaktan ibarettir. Açıkta yetişen, hava kirliliğine veya çevreden besine, besinden insana bulaşabilecek birçok hastalığa sebep olan kontrolsüz tarım göz önüne alındığında en sağlıklı ve sürdürülebilir tarım şeklidir. Kullanılan sera naylon ömrüne gelecek olursak ne kadar kullanıldığına bağlı olarak ve çevre koşullarına bağlı olarak değişiklik göstermektedir ama unutmayın sera naylonunun da bir ömrü vardır. Sıfırdan kurulum sera fiyatlarına gelecek olursak bu yaptırdığınız şirkete, yaptıracağınız alanın büyüklüğüne, kullanılan malzemeye göre değişiklik göstermektedir. Bunun için sera kurulum montaj yaptırmadan önce alanında deneyimli, güven sağlayan ve bütçenize uygun yerleri araştırarak bulabilirsiniz.

Seranın Faydaları Nelerdir?

Boyca küçük, dışarda doğal bir şekilde yetiştirilen sebze ve meyveler seracılık ile cam ya da plastik naylonların yani örtülerin altında mevsim dışında da yetiştirilebilir. Bunun yanı sıra yıl içinde yetiştirilen bitki sayısının arttırır, aynı yerden birkaç ürün alınabilir. Birim yerden elde edilen kazanç artar ve sürekli pazara mal çıkarma imkanını sağlar.

Serada Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Seracılık işletmesi için sera tipi seçilirken, sera planlanırken ve kurulurken şu genel ilkeler göz önüne alınmalıdır: Seralar, tarım işletmesi içindeki diğer yapılarla estetik bir görünüşte olmalıdır. Sera, bitki yetişmesine, sağlığına ve verimine en uygun çevre koşullarını sağlayabilmelidir. Seranın uygulanacağı alan planlandığı seracılık için yeterli büyüklükte olmalıdır. Sera malzemeleri sağlam, dayanıklı ve estetik görüşlü olmalıdır.

Siverek Seracılık | Kurulum Montaj Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Seracılık | Kurulum Montaj Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!