Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Suruç Seracılık | Kurulum Montaj Firmaları

Bitkiler uygun hava ve çevre koşullarında hayatta kalmaktadır. Bu koşullar bazen her mevsim oluşmayacağı gibi her yerde de oluşmayabilir. Bu yüzden bu koşulları kendimiz seracılık yöntemiyle oluştururuz. Bitkilerimizin üzerine cam ve plastikten oluşan ve sera ismi verilen bir örtülü yapı sererek seracılık işlemini yapabiliriz. Sera çeşitleri de dikilen niye göre kullanım alanları değişiklik göstermektedir. Örneğin sebze elimi yapıyorsak eğer seralar cam örtü ile kaplanırken meyve ekimi yapıyorsak daha çok plastik örtü kullanırız. Seracılık daha çok Ege ve Akdeniz bölgelerinde yapılan bir işlemdir. Bunun sebebi ise Ege ve Akdeniz bölgelerinin Türkiye'nin diğer bölgelerinde kıyasla ılıman iklim yapısına sahip olmasıdır. Firmamıza başvurmanız halinde Sera kurulumu yapacağınız yeri göstererek hızlı bir şekilde sera kurulum montaj için firmamızla anlaşabilirsiniz. Firmamız seranın yapılacağı yere anahtar teslim sera kurulumu yaparak hızlı bir şekilde işinize başlamanızı sağlayacaktır. Ekiplerimiz hem sera kurulum öncesinde hem de sonrasında size kurulan sera hakkında detaylı bilgi verecek ve bu sayede siz de bilgi sahibi olabileceksiniz. Bize başvurarak topraklı tarım serası ya da istediğiniz takdirde topraksız tarım serasını ekiplerimiz yardımı ile kurdurabilir ve hızlı bir şekilde işinize başlayabilirsiniz. Sıfırdan kurulum sera fiyatları seranın kurulacağı yer ve büyüklüğü konusunda değişiklik göstermekte olup en uygun fiyat bilgisini almak için firmamızla iletişime geçmeniz çok daha doğru olacaktır.

En iyi seracılık şirketini nasıl seçerim?

Eğer sera kurulumu yaptıracaksınız ve bunun için bir seracılık şirketi seçmek istiyorsanız internet üzerinden belirlediğiniz firmalar hakkında araştırma yapabilir ve bu sayede en iyi Sera kurulum firmasını seçebilirsiniz. Firmamıza başvurarak siz de hem uygun fiyat hem de kaliteli hizmetlerimizden rahatlıkla faydalanabilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Seracılık nedir?

Seracılık bitkisel ürünlerin üretilmesi için gerekli olan iklim koşullarını sağlayan ancak bunu doğal yöntemlerle değil bir sera yardımıyla yapan bu serayı da cam plastik ya da naylondan yaparak bitkilerini burada yetiştiren sektöre seracılık denmektedir. Seracılık genel olarak Akdeniz ve Ege bölgelerinde daha sıklıkla yapılıp içerisinde genel olarak sebze ve meyve yetiştiriciliği yapılmaktadır. Seracılık hakkında daha fazla bilgi almak ve bir sene kurulumu yapmak için siz de firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Suruç Seracılık | Kurulum Montaj Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Seracılık | Kurulum Montaj Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!