Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Eyyübiye Seracılık | Kurulum Montaj Firmaları

Seracılık nedir? Seracılık iklimin baskın özelliklerini yok ederek o bölgede mevsime uygun olmasa da bitki üreticiliği yapmaktır. Ve bu seracılık bizim için her dönem istediğimiz meyve sebze ve bitkilere ulaşmamız açısından önemli bir sektördü. Ve biz de bu sektörü sizin ayağınıza getiriyoruz sizlerin seracılık yapması için her türlü imkânı sizlere en kolay yollarla sağlamaktayız. Biz topraklı tarım serasından topraksız tarım serasına kadar bütün sera çeşitlerini sizlerin daha iyi bir seracılık yapmanız açısından sizlere en kolay şekilde sunmaktayız. Sizler seracılığa girmek istiyorsanız eğer biz size her türlü fırsatı sunuyoruz. Sıfırdan kurulum sera yapıyoruz bunu da sizin isteğiniz doğrultusunda yapmaktayız. Bunun yanında sıfırdan kurulum sera yaparken aynı zamanda anahtar teslim sera kurulumu da yapmaktayız ister sıfırdan olsun isterse yenilemek için olsun hemen kurulum sağlıyoruz. Biz size sera naylonu, sera kurulum montaj gibi hizmetlerimizle iyi bir şekilde hizmet vermekteyiz. Sizler sera sektörüne adım atmaya karar verdiyseniz eğer biz anahtar teslim sera kurulumunu sizlere kesinlikle önermekteyiz. Anahtar teslim sera kurulumu şöyledir: Biz sizin arsanızın üzerine yani çalışmak istediğiniz alanın üzerine serayı en iyi koşullarda boom sulama sistemiyle kurarak sizlere hazır bir ekim yeri bırakıyoruz ve siz de bizden anahtarınızı teslim alarak hemen üretime başlıyorsunuz. Ve bunun yanında da sera kurulum montaj yaparken bu fırsatlarından yararlanmanız için sizlere ödeme kolaylıklarını da en iyi şekilde sağlamaktayız. Taksitlendirmeden ödeme ertelemeye kadar fırsatları sizin daha kolay seracılık yapmanız için sizlere en iyi şekilde sunuyoruz. Aklınızda seracılık şirketleri ile alakalı sıfırdan kurulum sera fiyatları ile alakalı sorular varsa bize ulaşın. Biz sizin kafanızdaki soruları hem giderelim hem de sorularınızı giderdikten sonra kurulumunuzu hemen yapalım. Sizin memnuniyetiniz bizim için çok önemli bu yüzden bize her konuda danışabilir bize her türlü isteğinizi iletebilirsiniz bize ulaşmanız için şubemize gelmeniz  bizimle telefon aracılığı ile iletişime geçmeniz gerekmektedir biz size iki türlü de en iyi imkânlarla hizmet vermekteyiz

Seracılık tam olarak nasıl bir sektör?

Seracılık sizin aktif üretim sağlayabileceğiniz aralıksız bir sektördür. Yani mevsim fark etmeksizin her dönem üretim yapabileceğiniz bir alandır. Sizler seracılığa girmek istiyorsanız üretimi daima yapmanız sizin geliriniz için çok önemli bir yerdedir. Seracılık emek isteyen bir alandır ama biz sizin en kolay şekilde seracılığa girmeniz için bütün işlemleri gerçekleştirmekteyiz.

Kurulumu nasıl ve ne kadar zamanda yapıyorsunuz?

Kurulumu en iyi firmalardan aldığımız ya da üretimimizi kendi sağladığımız ürünlerle yapmaktayız. Ve kurulumu sizlerin en kolay şekilde üretime başlaması için en hızlı ve en kaliteli şekilde sağlıyoruz. Ne kadar sürede yaptığımıza gelirsek bu sizin bize sunduğunuz alana göre değişmektedir ama size en hızlı şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz.

Eyyübiye Seracılık | Kurulum Montaj Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Seracılık | Kurulum Montaj Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!