Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Araban Kuru Temizlemeciler | En iyi Temizleme Garantisi

Kuru temizleme işlemi kıyafetlerin zorlu kir ve lekelerden arındırılması için yapılan işlemin adıdır. Adının kuru temizleme olmasının sebebi kullanılan tüm ürünlerin içerisinde su bulunmamasıdır. Kullanılan hiçbir solüsyon su içermez. Kuru temizlemecilerin yaptığı işlemde kullanılan asıl malzeme solvent malzemesidir. Bu malzeme organik ve çevre dostu olup leke çözelticisi olarakta bilinir. Şeffaf renkli ve kokusuz olan bu çözeltinin amacı zorlu kirleri çıkartmaktır. Kıyafet üzerinde kullanımın oldukça bilgili kuru temizleme firmaları tarafından gerçekleştirilmesi gerekir. Bu solventin yutulması, solunması yada cilde teması ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Solventler ve çözeltiler kuru temizleme işleminin yanı sıra endüstride hem temizlik hemde yağ çözücü olarak kullanılabilecek malzemelerdir. Bu kimyasal maddeler halojenli ve halojensiz olarak ikiye ayrılır. Kuru temizleme işlemi birkaç aşamadan oluşmaktadır.

  • İlk aşama: temizlenecek olan eşyanın kumaş özelliklerini belirlemektir. Bu aşamada temizlenecek ürünlerin kullanma talimatlarına kesinlikle önem verilir.
  • İkinci aşama: Gelen eşyaların karıştırılmaması için numaralandırma yapılır. Ve ürünler renklerine göre ayrılır.
  • Üçüncü aşama: elbise leke temizleme işleminde çıkabilecek lekeler gibi çıkarmayacak olan lekelerde bulunduğu için  ön yıkama işlemi uygulanır. Ve asıl yıkama işlemi uygulanır.

En son adıma ise ürünler giysilerin üzerinde kalabilecek çözücülerin çıkarılması için sıcak hava uygulaması yapılır. Buhar kazanından geçirilen ürünler böylelikle kalan tüm çözeltilerden kurtulmuş olur. Ev tekstil ürünleri veya elbise leke temizleme farketmeksizin tüm kuru temizleme yapan yerlerde yaptıracağınız işleme uygun şekilde hazırlanmış kuru temizleme fiyat listesi bulunur. Bu listeden yaptıracağınız işlemin ne kadar bir ücret olduğunu öğrenebilirsiniz. Neden kuru temizleme yaptırmalıyız soruna birkaç örnekle cevaplayacak olursak;

  • Özellikle yün kıyafetler keçelenmeye, sararmaya eğilimli ürünlerdir. Fakat yapılan özel işlemler sayedinde yün kıyafetleriniz hiçbir zarar görmeden teslim edilir.
  • İçinde astar bulunan kıyafetler elde veya makinede yıkamak ürünleri deforme etmemize olanak sağlar.
  • İpek kıyafetlerde lekelerin çıkmadı oldukça zordur. Ve ütülenmeli oldukça riskli eşyalardır. Yakma ihtimalimiz çok yüksektir. İşte bu ve bunun gibi bir çok başımıza gelecek olumsuzluktan korunmak için kuru temizlemeciler bizlere sunulmuş karşı konulamaz bir sektördür.

Araban Kuru Temizlemeciler | En iyi Temizleme Garantisi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Kuru Temizlemeciler | En iyi Temizleme Garantisi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!