Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Büyükorhan Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

Beyaz eşyalarımızı günlük hayatta en çok kullandığımız teknolojik aletlerdendir. Günlük hayatımızda o kadar çok kullanırız ki evin bütün yükünü derdini tasasını biz insanlardan alırlar. Çamaşır makinesinden tutun bulaşık makinesine kadar elimiz kolumuz olmuş durumdadırdılar. Çünkü o kadar zorlanırız ki çamaşır yıkamaktan ve bulaşık yıkamaktan zorlanırız onlar bizim yükümüzü bizden almışlardır. Beyaz eşya denildiğinde her ne kadar akla çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve buzdolabı gelebilir ama aynı zamanda beyaz eşya kategorisine giren birçok beyaz eşya mevcuttur. Bu eşyalar; kurutma makineleri, dondurucular, su sebili, elektrikli süpürge, TV, ocak, fırın, davlumbaz, aspiratör, tost makinesi, çay ve kahve makineleri gibi ürünlerdir. Her türlü teknolojik ürün diyebiliriz. Ev aletleri tamircisi için bizlere ulaşabilirsiniz.  Bozulmaya meyilli olan eşyalarımız için beyaz eşya tamircisi ile iletişime geçmeliyiz. Her şeyin bir ömrü olduğu gibi beyaz eşyaların ve teknolojik aletlerinde de birer ömrü vardır ömrü bittiğinde beyaz eşya servisi ile iletişime geçmeliyiz. Örnek verecek olursak; buzdolabı yaz aylarının en vazgeçilmez ve en ihtiyaç duyulan ürünlerinden biridir. Bu yüzden buzdolabları yaz aylarında soğutmama problemi yaşatabilmekte. Bu tür durumlarda, buzdolabı servisi ile iletişime geçmeliyiz. Soğutmama problemini ertelediğimiz taktirde bu durum bizi daha zor durumlara sokarak satın almış meyve ve sebzelerimizin daha hızlı bozulmasına sebep olabilir. Bu durum çok can sıkıcı bir durumdur. Çamaşır makinesinin içerisine o kadar çok eşya atarız ki, farketmeden kazanın içini kirli, pis atıklarla dolabilir. Bu durumla karşılaştığınızda kıyafetlerin üzerinde çirkin görüntüler oluşabilmektedir. Böyle bir durumla karşıya karşıya kaldığınızda çamaşır makinesi servisi ile iletişime geçmenizi öneririz.

Ne zaman teslim edilir?

Beyaz eşyalarınızın tamirini yaparak en kısa sürede  gerçekleştirip sorununu sizler için giderip size en hızlı şekilde teslim ediyoruz. Frmamızda ve servisimizde bulunan uzman kadromuz, tamir ustalarımız, sizlerden aldıkları makinaları en hızlı şekilde işlemini ve tamirini gerçekleştirip sizlere teslim etmek üzere yola çıkarlar. Evinize gelip, evinizden teslim alıp yine aynı şekilde tamirini gerçekleştirip sizlerin evine teslim ediyoruz. Siz değerli müşterilerimize teslim ettiğimiz beyaz eşyalarınızın 1 yıl süreyle kullanıcı garantisi yani garanti belgesi vermekteyiz.

Kullandığınız ürünler orijinal midir?

Ürünlerimiz her türlü hepsi tamamen orijinal ürünlerdir. Her markadan ürünlere gerekli teknik desteği profesyonel ve uzman ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Parça değişimi, bakım, onarım ve tamir hizmetleri hakkında bilgi edinmek için firmamızla iletişime girebilirsiniz.  Bosch, Arçelik, Beko, Vestel, Altus, Ariston.. ve daha fazla markaya hizmet ediyoruz. İyi bir şekilde beyaz eşya servislerini iyice araştırmanızı öneriyoruz aksi taktirde sorun yaşamanız olasıdır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerin memnuniyeti bizim için en önemlisidir.

Büyükorhan Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!