Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Gemlik Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

Evimizin en önemli parçalarından olan beyaz eşyalar bizim hayatımızı kurtarma konusunda oldukça başarılıdır. Çoğu ihtiyacımızı beyaz eşyalar sayesinde karşılamakta olduğumuz için bizim için vazgeçilmez eşyalar olmuştur. Bunlar çamaşır makinası buzdolabı fırın gibi temel eşyalardan sadece birkaçıdır. Özellike buzdolabı temel gıda malzemelerini koruyarak en önemli görevi üstlenen beyaz eşyadır. Eğer buzdolabı olmasaydı ürünler daha çabuk bozulacak ve maalesef hayat standartlarımızın düşmesine neden olacaktı. Fakat maalesef zaman içinde kullanım dolayı yüzünden veya uzun süre kullanımlarından sonra bu dolapları bozulabilir ve zor zamanlar yaşayabiliriz. Böyle durumlarda buzdolabı tamircisi arayışına gireriz. Özellikle buzdolabı fiyatları oldukça arttığı için buzdolabı almaktansa tamir ettirmek maddi anlamda tasarruf yapmamızı sağlar. Firmamız yıllardır bozulmuş veya onarım isteyen buzdolaplarınızı en iyi şekilde tamir eder ve sizlere teslim eder. Aynı zamanda en uygun beyaz eşya servisi olarak bir çok beyaz eşya tamiri yapabilir ve eskisi kadar sağlam olmasını sağlarız. Özellikle beyaz eşyalar ağır olduğu için evinize beyaz eşya özel servis ekibi yollar ve sorunu tespit ederiz. eğer sorun evinizde halledebilecek kadar basit ise en hızlı şekilde çözüme ulaştırarak evinizde işlem yaparız. Beyaz eşya teknik servisimiz oldukça donanımlı ve işlerinde başarılıdır. Bu konuda gönül rahatlığıyla beyaz eşyalarınızı bizlere emanet edebilirsiniz. Her türlü ev ankastre ürünleri tamircisi bulundurur ve profesyonellikle işimizi yaparız. Detaylı bilgi ve tamir işlemleri için bize ulaşınız.

Beyaz eşyalar neden bozulur?

Aslında bir çok neden olabilir. Ama en bilinen özelliği çok uzun süredir kullanılan beyaz eşyalar zaman içinde bozulmalar ve SORUNLAR çıkartabilir. Ne kadar sağlam gibi gözükse de elektronik aletler bozulabilmektedir. Örneğin buzdolabı zaman içinde ısı ve soğukluk ayarları değişebilir. Ya da çamaşır makinesi artık eskisi gibi işlevli olmayabilir, leke ve kirleri eskisi kadar temizlemiyor olabilir. Böyle durumlarda sıfırdan beyaz eşya almak yerine tamir işlemi yaptırmak daha mantıklı olabilir. 

Beyaz eşyaları kullanırken nelere dikkat etmekiyiz? 

Beyaz eşyaları kullanırken öncelikle fazla darbelere maruz bırakmadan kullanım sağlanması önemli bir konudur. Örneğin buzdolabı kapağını çok uzun süre açık bırakırsak maalesef ısı dengesi bozulabilir ve besinler bozulabilir. Aynı şey fırın içinde geçerlidir, çok sık kullanım ve kullanımdan sonra oluşan yağ kir gibi unsurlar fırını bozabilir. 

Gemlik Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

Telefon

: Ödeme Onayı Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayı Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayı Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayı Bekliyor

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!