Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

İnegöl Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

Beyaz eşyalarımız bir evin vazgeçilmez parçalarındandır. Evimizin en önemli teknolojik aletleri olduğu için birçok işlemimizi kolay bir şekilde halletmemizde bize yardımcı olurlar. Her yıl çeşit çeşit yeni model beyaz eşyalar çıkmaktadır. Evlerimizde kullandığımız beyaz eşyalar bazen eskiyebilir bazen de bozulabilir. Eskiyen beyaz eşyalar istediğimiz takdirde değiştirildiği gibi bozulan beyaz eşyaların tamiri mutlaka yapılmalıdır. Aksi takdirde evimizin işi aksayabilir ve hızlı bir şekilde ev işlerini tamamlayamayabiliriz. Beyaz eşyalarınız bozulduğu takdirde birçok insan kendi yöntemleri ile beyaz eşyaları tamir etmeye çalışsa dahi bazen bu mümkün olmayabiliyor. Beyaz eşyalarımızın bozulması durumunda aslında ilk yapmamız gereken bir beyaz eşya teknik servisine başvurmaktır. Örneğin çamaşır makinemiz bozulduğu zaman çamaşır makinesi servisini arayarak makineyi yaptırmalı ve eğer değişmesi gereken bir parça varsa o parçayı teknik servis aracılığıyla temin etmeliyiz. Aksi takdirde kendimiz yapacağımız bir tamir beyaz eşyamızın çok daha fazla bozulmasını ve hiç kullanılmayacak duruma gelmesini sağlayabilir. Etrafımızda birden fazla beyaz eşya servisi bulunmaktadır. Bunlar arasından en uygun beyaz eşya servisini ve en kaliteli olanı tercih etmelisiniz. Hem beyaz eşyalarınızın ömrünü korumak hem de ileride çıkacak problemlerinin önüne geçmek için mutlaka bir beyaz eşya servisine başvurmanız gerekmektedir. Beyaz eşya teknik servisi olarak ekibimiz birçok beyaz eşyanın kullanımı konusunda yetkili bilgiye sahiptir. Ekibimiz içerisinde buzdolabı tamircisi ya da fırın tamircisi de bulunduğu gibi bütün beyaz eşyalarınız için o konuda en bilgili çalışma arkadaşlarımız size yardımcı olacaktır.

Beyaz eşyalarda parça değişimi yapılmakta mıdır?

Bozulan beyaz eşyalarınız da herhangi bir şekilde parça değişimi gerekiyorsa eğer firmamız tarafından parça değişimi yapılmaktadır. Üstelik değiştirilen parça firmamız tarafından 1 yıl süre ile garanti çerçevesi içerisinde alınır ve değiştirilen parça da tekrar bir sıkıntı çıkması durumunda parça ücretsiz bir şekilde tekrar değiştirilebilir. Parça değişimi yapılarak beyaz eşyalarınızın ömrü uzayabilir.

Beyaz eşya teknik servis fiyatları ne kadardır?

Beyaz eşya teknik servis fiyatlarımız bozulan beyaz eşyayı göre değişiklik göstermektedir. Ev ankastre ürünleri tamircisi çok daha düşük fiyatla başlarken buzdolabı servisi ondan biraz daha yüksek fiyattadır. Bu yüzden en doğru bilgiyi almak için yapmanız gereken bozulan beyaz eşyanızı hakkında firmamıza bilgi vermektir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

İnegöl Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!