Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

İznik Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

Beyaz eşyalarımız bir evin vazgeçilmez parçalarındandır. Evimizde önemli yardımcıları olduğu için evde yapacağımız birçok işi beyaz eşyalarımız sayesinde çok daha kolay bir şekilde halledebiliriz. Buzdolabı çamaşır makinesi ankastre ürünler fırın küçük ev aletlerimiz sayesinde ev işlerimizin yükü azalmaktadır. Ancak ne yazık ki bazen beyaz eşyalarımız uzun süreli kullanımdan dolayı ya da farklı bir arızadan dolayı da bozulabiliyor. Bu bozulmalar bazen küçük bir tamir ile düzelebilecek gibi olsa da bazen tamir etmesi oldukça zor olabiliyor. Evimizde kendimiz tamir ettirmeye çalıştığımız beyaz eşyalarımız bazen tamir olmuyor ve mutlaka bir beyaz eşya teknik servisine başvurmak gerekiyor. Firmamız uzun yıllardır birçok beyaz eşyayı en iyi şekilde tamir etmiş ve ekibimiz de birlikte tüm beyaz eşyalar konusunda detaylı bilgiye sahip olduğumuz için sorunların ne olduğunu kolay bir şekilde anlayarak arızaları gideriyoruz. Eğer sizin de evinizde bir beyaz eşya bozulduysa örneğin çamaşır makinesinde bir arıza varsa ve çamaşır makinesi tamircisi arıyorsanız ya da bozulan küçük ev aletleriniz için ev aletleri tamircisi arıyorsanız beyaz eşya özel servisimize başvurmanız yeterlidir. Firmamızda çalışan fırın tamircisi ankastre ürünleri tamircisi ya da buzdolabı tamircisi sayesinde eşyalarınızın en doğru şekilde tamir edileceğinden emin olabilirsiniz. Gerekirse parça değişimi yapılır ve eşyalarınızın ömrünün uzaması için her türlü tamirat işlemi gerçekleştirilecektir.

Çamaşır makinem bozuldu, ne yapmam lazım?

Çamaşır makineniz bozulduğu takdirde kendiniz tamir ettirmeden önce mutlaka bir çamaşır makinesi tamircisine başvurmanız gerekmektedir. Firmamız bünyesinde çalışan tamircilerimiz sayesinde çamaşır makinenizin niye bozulduğu ve nasıl tamir edileceği konusunda detaylı bilgiye sahip olan ekibimiz size yardımcı olacak ve makinanızı tamir ederek hem ömrünü uzatacak hem de sorunları ortadan kaldıracaktır.

Beyaz eşyam bozulduğu durumda yedek parça kullanılabilir mi?

Bozulan beyaz eşyalarınız için firmamıza başvurmanız durumunda beyaz eşyalarınız için yedek parça kullanımı mevcuttur. Gerektiği takdirde 1 yıl boyunca firmamız tarafından garanti içerisinde yer alacak yedek parçayı beyaz eşya teknik servisi ekiplerimiz beyaz eşyanızı takacak ve bu sayede beyaz eşyanızın ömrünün uzamasını sağlayacaktır. Siz de eşyalarınızın en iyi şekilde tamir olmasını istiyorsanız firmamıza başvurabilirsiniz.

İznik Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!