Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Karacabey Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

Beyaz eşyalarımız bir evin olmazsa olmaz parçalarındandır. Evimizin en önemli elektronik aletleri olarak evimizde en büyük ve en yorucu işlemlerimizi beyaz eşyalarımı sayesinde kolaylıkla halledebiliriz. Buzdolabı çamaşır makinesi fırın bulaşık makinesi klima ve kombi gibi farklı elektronik eşyalarımız ilk aldığımız zaman sorunsuz bir şekilde çalışsalar bile bir süre sonra bozulabiliyor ve kullanılmayacak hale gelebiliyor. Beyaz eşyalarımızı ne kadar iyi baksak dahi her teknolojik aletin bir ömrün olduğu gibi bunların da bir ömrü olduğu için bir süre sonra ne yazık ki bozulmalarla karşılaşabiliyoruz. Küçük arızaları evimizde kendimiz çözsek bile bazen kendimiz halledemeyeceğimiz kadar büyük arızalarda mevcut olabiliyor. Bu arızalar için mutlaka bir teknik servise başvurmamız gerekiyor. Örneğin bozulan buzdolabınız için bir buzdolabı tamircisi veya fırınımız için bir fırın tamircisi ya da çamaşır makinesi servisi çağırmanız gerekebiliyor. Bütün bunlar bozulan beyaz eşyalarınızın en iyi şekilde tamir edilmesini ve ömrünün uzamasını sağlamak için bize yardımcı oluyorlar. Firmamız uzun yıllardır profesyonel ekibi sayesinde birçok beyaz eşyayı ilk günkü sağlamlığına kavuşturmuştur. Beyaz eşyalarınızda herhangi bir şekilde bozulma meydana geldiğinde ve firmamıza başvurduğunuz halde firmamız uzman ekibiyle beyaz eşyanızın sorununu inceleyecek eğer yapılabiliyorsa yerinde tamirat gerekirse de firmamıza getirerek en kısa süre içerisinde tamir işlemini gerçekleştirecektir. Beyaz eşyanızın eğer bir parçasına sorun çıktığı için beyaz eşyanızı bozulduysa firmamız tarafından orijinal yedek parça kullanılarak beyaz eşya tamir edilecektir.

Buzdolabım bozuldu ne yapmam gerekiyor?

Buzdolabınız bozulduğu takdirde firmamıza başvurarak firmamızın size sağlayacağı buzdolabı tamircisi sayesinde beyaz eşyanızı tamir ettirebilir ve sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Yerinde tamir ya da gerekirse firmamıza getirilerek tamir ettirilen beyaz eşyanız ileride çıkarabileceği sorunlarda engellenerek size hiçbir problem olmadan teslim edilir. Gerekirse parça değişimine giderek beyaz eşyanız ilk günkü sağlamlığıyla kullanıma hazır olacaktır.

Beyaz eşyalarımın tamiri için beyaz eşya teknik servisine güvenebilir miyim?

Beyaz eşyalarınız bozulduğu zaman beyaz eşya teknik servisi size bu konuda en iyi yardımı yapacak yerdir. Teknik servisimize bağlı çalışan fırın tamircisi ev aletleri tamircisi fırınlı ocak tamircisi ankastre ürünleri tamircisi gibi birden fazla konuda bilgili olan ekip arkadaşlarımız ve birlikte beyaz eşyalarınız sorunsuz bir şekilde tamir edilip size iade edilecektir.

Karacabey Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!