Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Keles Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

Günümüzde yaşadığımız evlerin içi çoğunlukla teknolojik aletler ile dolup taşmaktadır. Bu teknolojik aletlerin en büyük kısmı beyaz eşyalardan oluşmaktadır. Bu ürünler her ne kadar yaşamı kolaylaştırsa da bazen arızalandıkları zaman gerçekten yaşamımız çekilmez bir hale gelmektedir. Bu gibi zamanlarda hemen beyaz eşya servisini arayarak bize yardımcı olmalarını rica edebiliriz. Ancak ürünlerimizin garanti süresi dolmuş ise bu bizler için bu durum daha kötü bir durumdur. Bunun için ev aletleri tamircisini arayarak ürünlerinize bakmasını ve tamir etmesini istemekten başka hiçbir çaremiz yoktur. Ancak ürününüzün sigortası hala devam ediyor ise sizlerde beyaz eşya teknik servisini arayarak sizlere yardımcı olmasını isteyebilirsiniz. Beyaz eşya teknik servisi özellikle firmanızın önerdiği ve bünyesinde çalıştırdığı kişilerden oluşup oluşmadığına dikkat etmenizi tavsiye ederiz. Bu yüzden sizlerde şirketiniz size özel size önermiş olduğu beyaz eşya özel servisini arayarak bu tür hizmetten faydalanmanızı tavsiye ederiz. Çünkü burada bulunan ustalar insanlar bu iş üzerinde ustalaşmış kişilerdir bundan dolayı ürünlerinizi bu insanlara emanet etmenizi şiddetle tavsiye ederiz. Diyelim ki bir buzdolabınız bozuldu bunun için şirketiniz size önermiş olduğu özel buzdolabı servisini arayarak bu hizmeti almanızı özellikle garanti süreniz dolmadı ise kesinlikle bu hizmetten faydalanmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Ancak ürününüzün garanti süresi dolmuş ise en azından bir servis ile anlaşarak ürününüzü yaptırmanızı ya da bir tanıdığınızın ya da kendi tanıdığınız bir beyaz eşya tamircisi ne ürününüzü vermenizi tavsiye ederiz

Neden servisleri tercih etmeliyiz?

Servisleri tercih etmemizdeki en büyük amaçlardan bir tanesi bu servislerde çalışan insanların bu iş üzerinde mahiri bulunan yani ustalaşmış insanlardan oluşmasıdır bu insanlar mesleklerini icra ederken bu işin içinde doğup usta çırak ilişkisi içinde büyüyen insanlardan oluşmaktadır. Bu insanlar çok eski ve her zaman taze tutulan bir bilgi hazinesine sahip oldukları için bu tür cihazlar hakkında ne yapıp ne yapmayacakları hakkında son derece bilgili insanlardır bu yüzden servisleri tercih etmeliyiz.

Ürünümüzün garanti süresi bitmediği ise ne yapmalıyız?

Eğer ürünümüzün garanti süresi bitmediyse ürünümüzün tedarikçisi olan firmanın bizlere önermiş olduğu servis ile iletişime geçerek ürününüz hakkında bilgi vermeli ve ürününüz için tamir işlemi istemelisiniz. Bu firmalar sizlerin ürünü için bir hasar kaydı oluşturur ve sizlere en uygun yani en yakın ve konumunuza en uygun servisi size yönlendirerek sorunlarınızı gidermeye çalışır.

Keles Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!