Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Nilüfer Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

Beyaz eşya annelerimizin, eşlerimizin en çok kullandığı eşyalar arasındadır. Kış hazırlıkları için mükemmeldir, üstlerinde yemek pişirmek için mükemmellerdir, çamaşır yıkaması yapmak için çok kullanışlıdır bu gibi durumlar için üretilen beyaz eşyanın servisi de kendine aittir çünkü üreticisi bu makineleri a dan z ye her şeyini bilir başka bir beyaz eşya tamircisi de bilir ama hafızalı ve program güncellemeleri olan beyaz eşyalar olduğundan dolayı işi profesyonel olarak bilen bir tamirci lazımdır. Beyaz eşya için basit tamirciler bunu yapamayabilir hatta beyaz eşyanızı bozma ihtimalleri çok yüksektir o yüzden beyaz eşyanızın özel servisini çağırarak tamirini yaptırıverin. Ama garanti bittikten sonra uygun bir beyaz eşya servisini yapan bir tamirci bulup ona yaptırabilirsiniz ya da biraz birikimin var ise yeni bir beyaz eşya makinesi alabilirsiniz. Eşyalar bozulunca bütün işlerimiz duraksar ve programınızı mahvederler yemekler mesela buzdolabına koyduğumuz için bu makineler gün geçtikçe ve zaman yavaş yavaş akarken bir gün bozulacağı zamana gelirler ve sıkıntıya girersiniz ve kışlık malzemelerinizde mahvederler eğer bir derin dondurucunuz varsa çok büyük sıkıntı yaşamazsınız. Bu buzdolabı bozulduğunda buzdolabının tamircisini çağırırız ve sorunu ne ise hallederler ve sonra işlerine geri devam ederler bu amir bize biraz sorunun büyüklüğüne göre cep yaktırabilir ona göre eşyanızı hor kullanmayın ve mutlaka bakımını aksatmayın bakım bu gibi motorlu cihazlarda çok önemlidir.

Beyaz eşya tamiri fiyatları uygun mudur?

Arızanın durumuna göre değişebilir motoru ile sıkıntısı gibi vs. önemli materyallerinde sıkıntı var ise cebinizi yakabilir ama yapacak bir şey yok ise bunu yaptırmak durumundasınız yoksa yenisini almak durumunda kalacaksanız durumunuz iyi ise yenisi alın ve daha uzun yıllar kullanın ve keyfini sürün beyaz eşyanızın beyaz eşya tamirine verecek paranız var ise yenisi cebinizi yakarsa gerek yok almanıza.

Beyaz eşya kullanışlı mıdır?

Kullanışlı değil diyenlerin bu düşüncesi çok yersiz ve yanlıştır her evin ihtiyacı olan bu aletler nasıl kullanışlı olmasın evin konforunu ve rahatlığını sağlayan bu aletlere para vermeyeceğiz de hangi aletlere vereceğiz mükemmel ötesi buluş olan beyaz eşyaların her yeni yılda üst modelleri çıkıyor ve daha da mükemmel olup daha da kullanışlı oluyor.

Nilüfer Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!