Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Orhaneli Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

Gelişen teknoloji sayesinde imkanlarımız oldukça çoğalmıştır. Gelişen teknolojiler yeni ürünler meydana getirmiştir ve bu ürünler evlerimizin içine kadar girmiştir. O örneğin artık yiyeceklerimizi saklamak ve depolamak için buzdolabı ve derin dondurucuları kullanmaktayız. Çamaşırlarımızı yıkatmak için çamaşır makinelerini kurutmak için de kurutma makinelerini kullanabiliyoruz. Yemek yapmak için ocaklarımız ve fırınlarımız var. Evlerimizin içerisine teknolojik aletler bu denli yerleşmişken hayat oldukça kolay hale geliyor. Her teknolojik alet de olduğu gibi bu adetlerde de bazı teknik aksaklıklar ve sorunlar meydana gelebilmektedir. Örneğin evinizde kullandığınız buzdolabının ayarlarında bir bozulma olmuş ve yiyecekleri gereken serin ortamda tutamıyor olabilir veyahut çamaşır makinemiz de meydana gelen arızalardan dolayı çamaşırlarınız yeteri kadar temiz ve hijyenik bir biçimde yıkanmıyor olabilir. Beyaz eşya teknik servisi evlerinize gelerek evlerinizdeki arızalı beyaz eşyaları tamir etme hizmeti veren şirketlerdir. Evlerinizdeki beyaz eşyalarda bir sorun çıkması halinde bu şirketleri arayarak sorunu çözüme kavuştur bilirsiniz. Çamaşır makinamızın arıza yapması durumunda çamaşır makinası tamircisi Çağırarak sorunu anlatmanız halinde servis elemanı sorunu tam olarak saptayıp çözüm için gerekli işlemleri başlatacaktır. Çamaşır makinanız da bir parça düzgün çalışmıyor olabilir veyahut parça kırılmış ve değişmesi gerekiyor olabilir, bu durumları saptayan çamaşır makinası tamircisi makinanız için gerekli onarımı yaparak makinanızın tekrar çalışmasına yardımcı olacaktır. Sizin de ev aletlerinizi tamir ettirme ihtiyacınız var ise bizlerle iletişime geçip Ev aletleri tamircisi çağırabilirsiniz.

Ankastre ürünleri tamir ediyor musunuz?

Ankastre ürünlerde evlerimizde kullandığımız diğer beyaz eşyalar gibi bize yardımcı olan ve işlerimizi kolaylaştıran ürünlerdir. Her üründe beyaz eşya da olduğu gibi ankastre ürünlerde de bazı teknik sorunlar ve problemler yaşanabilmektedir. Evinizde kullandığınız bir ankastre üründe problem yaşamanız halinde bizler ile iletişime geçerek evinize ev ankastre ürünleri tamircisi çağırarak problemlerinizi çözdürebilir ve eşyalarınızı gönül rahatlığıyla kullanmaya devam edebilirsiniz. 

Fiyatlar neye göre belirleniyor?

Beyaz eşyalarda ortaya çıkan sorunların bir çok nedeni olduğu için sorunların çözümü ile ilgili olarak bir çok fiyat ortaya çıkmaktadır. Her bir üründe yaşanan sorunların fiyatı farklıdır aynı ürünlerde yaşanan sorunlar da birbirinden farklı olduğu için fiyatlar da farklı olacaktır. Eğer sizde en uygun beyaz eşya servisi hizmetimizden faydalanmak istiyorsanız bizlerle iletişime geçerek fiyat bilgilerini alabilirsiniz.

Orhaneli Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!