Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Orhangazi Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

Evlerimizde kullandığımız eşyaların belirli periyodik aralıklarla tamire ve bakıma ihtiyacı vardır. Periyodik bakımları ve tamirleri yapılmayan eşyalarımız bozulabilir ve yerine yenilerini almak zorunda kalabiliriz. Fakat her bozulan alet için yenile yenisini almak gerekmiyor beyaz eşya servisleri bozulan aletlerinizi onararak kullanmanıza devam etmenizi sağlıyor. Peki evinizdeki kullandığınız beyaz eşyalar herhangi bir arıza verdiği zaman ne yapmalısınız kimler ile iletişime geçmelisiniz? Beyaz eşya teknik servisi sizin bu ihtiyaçlarınızı karşılamak için oluşturulmuş hizmetlerdir. Evinizde bulunan beyaz eşyaların bozulma durumunda beyaz eşya servisini arayarak yaşadığınız sorunu çözmesi için başvuruda bulunabilirsiniz. İletişime geçmeniz halinde beyaz eşya tamircisi bulunduğunuz eve gelerek bozulan eşyalarınız üzerinde incelemeler yapacaktır ve bu incelemeler sonucunda sorunun ne olduğunu tespit edip çözüm için gerekli işlemleri başlatacaktır. Örnek vermek gerekirse Varsayalım ki evinizdeki çamaşır makinanız bozulmuş olsun; beyaz eşya tamircisi evinize gelecek ve makinanız da çeşitli incelemeler yapacaktır. Makinanızın aşınmış bir parçası olabilir veyahut kırılan ve bozulan parçaları makinamızda sorun yaratıyor olabilir, beyaz eşya tamircisi bu sorunları tespit ettikten sonra gerekli parçaları yenileri ile değiştirerek sorunu ortadan kaldıracaktır. Bir başka örnek vermek gerekir ise evinizdeki buzdolabı ile yaşayacağın SORUNLAR için gene bir beyaz eşya tamircisi çağırmanız gerekmektedir, buzdolabı yeterince soğutmuyor olabilir veyahut çok fazla soğutup dolabın içerisinde buz parçaları oluşturuyor olabilir, buzdolabı tamircisi sorunun hangi parçadan veyahut neyden kaynaklandığını tespit edip gerekli işlemi yaparak sorunu çözecektir.

 Bozulan parçalar olursa kendimi temin etmek zorundayım?

Evinizde kullandığınız ürünlerdeki bozulan parçaların teminatını biz sizler için yapmaktayız. Evinize gelen elemanımız buzdolabınızdaki, çamaşır makinenizdeki, fırın ve ankastre setinizdeki ya da herhangi diğer beyaz eşyalarınızdaki problemin kaynaklandığı parçayı tespit etmesi halinde yeni parçanın teminatı için bizler sizlere yardımcı olacağız. Değişmesi gereken parçayı temin edip eşyalarınızı kullanmanıza devam edebilecek hale getireceğiz.

Fırın tamir yapıyor musunuz?

Fırınlarda evlerimizde kullandığımız ve yemek yapmamıza yarayan beyaz eşyalardan biridir. Fırınların düzgün ve stabil çalışması için bir çok etken önemlidir. Fırınların içinde bulunan parçaların hasar görmesi sonucu fırının çalışmasında bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Bu ortaya çıkan sorunların çözümü için bizlere ulaşabilirsiniz. Fırınınızın bozulması, çalışmaması veyahut etkili çalışmaması halinde bizlere ulaşarak sorunun çözümü için yardım alabilirsiniz.

Orhangazi Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!