Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Yenişehir Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

Evlerimizde her gün sıklıkla kullandığımız beyaz eşya ürünlerimiz maalesef ki bazen bozulabilir. Bu durumda hemen en yakın beyaz eşya servisi aramaya başlıyoruz. Gün içinde sıklıkla kullandığımız olmazsa olmaz ihtiyaçlarımızı karşılamamızı kolaylaştıran beyaz eşyalar bizim vazgeçilmezlerimiz arasında yerini almaktadır. Bu vazgeçilmezlerin başında ise buzdolabı gelmektedir. Yaşamsal ihtiyaçlarımızı olan yeme içme karşılanması için besinlerimizi bozulmadan saklayabilmemiz gerekmektedir. Buzdolabının çalışmadığı zaman hemen buzdolabı servisi aranmalı ve servisle iletişime geçilmelidir. Tahmin edilen en kısa süre içerisinde servis elemanları gelir ve orada yapılabilecek bir arıza var ise orada hallederler. Eğer arıza orada yapılamıyor ise buzdolabı servis elemanları tarafından buzdolabı servisine götürülür. Garantisi olan ürünler garanti süresi geçmemiş ise oluşan arızanın ücreti garanti tarafından karşılanır. Garantisi geçmiş ise de en uygun beyaz eşya servisi hangisiyse onunla iletişime geçilir ve oluşan arıza az maliyetle ortadan kaldırılmış olur. Beyaz eşya denince aklımıza sadece buzdolabı gelmesin tabii ki de televizyon, çamaşır makinesi, fırın, ütü vs. Bunlarda beyaz eşyalar olarak adlandırılmaktadır. Birbirinden güzel yemeklerin, kurabiyelerin yapıldığı fırınlarda bazen bozulabilir. Aklımıza hemen fırın tamircisi gelir. Kullanılan ürünün markasına göre servisle iletişime geçilir ve oluşan arıza fırın tamircisi tarafından onarılır. Firmanın göndermiş olduğu elemanlar eğer arızanın olduğu yerde işlemlerini yapabiliyorsa yaparlar. Eğer yapamıyorlarsa servise götürülür ve serviste oluşan arızanın yok edilmesini ilk haline geri dönmesini sağlar ve geri teslim ederler.

Ev ankastre ürünleri tamircisi ne iş yapar?

Evlerimizde kullandığımız ankastre ocak tamiri için ihtiyaç duyduğumuz tamircilerdir. Kullanılan ürünlerin bazen tuşlarında bir sıkıntı çıkabiliyor bazen ise çakmakta sorun oluyor. Bu gibi sorunlarda hemen en yakın ankastre ürün tamircisiyle iletişime geçmemiz ve arızayı bir an önce yaptırmamız gerekmektedir. Olası bir gaz kaçağı gibi riskli durumlarda zarar görmemek için ihmal etmememiz gerekmektedir.

Beyaz eşya kullanırken nelere dikkat etmeliyiz?

Buzdolabı ve defrezee gibi eşyaları elektrikli soba, fırın gibi eşyalardan uzak tutmalıyız. Buzdolabının arkasına ve sağ sol yanlarına herhangi bir şekilde bir eşya koymamalıyız. Çamaşır makinesi üzerine başka bir beyaz eşya yerleştirmemeliyiz. Ankastre ocakların kapaklarını bulaşık makinesinde yıkamamalıyız. Buzdolabı kapağını uzun süre açık bırakmamalıyız. Çocuklar için hepsi tehlikeli olabileceğinden çocuklardan olabildiğince uzak tutmalıyız.

Yenişehir Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!