Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Yıldırım Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

Yeni evlenecek çiftler için düşünülecek en önemli konulardan bir tanesi ev için alınacak olan beyaz eşya olacaktır. Alınacak olan bu beyaz eşyalar oldukça önemlidir. Çünkü evin en önemli bölümü yani mutfakta yer alırlar. Örneğin buzdolabı eğer iyi soğutmazsa içerisine koyduğumuz yiyeceğin bozulma oranı yüksektir. İşte bu yüzden en iyisini değil de işe yarar olanı almak lazımdır. Bu eşyalar elektrikli olduğundan dolayı bazı durumlarda bozulabiliyorlar. Bu durumda ise gerekli olan en uygun beyaz eşya servisini aramak olacaktır. Aldığımız mağaza bize servisi yönlendirir. Eğer garantili ve garanti süresi geçmemiş ise yaptırdığımız bakım ücretsiz olacaktır. En çok bozulan eşya ise buzdolabıdır. Sürekli açılıp kapandığından bozulan bu dolaplar için ise buzdolabı servisi devreye girer. Yapımı bazı durumlarda oldukça zor olabilir. Hatta bazen yapılamadan yenisini almak zorunda bile kalabiliriz. Bu eşyaları aldığımız mağazalar bize adres ve beyaz eşya teknik servisi diye adlandırılan ve bu servislerin olduğu bir kartvizit verirler. Bunu bozulma durumunda kullanırız. Ya da evde kendimizin yapabileceği bir işlem var ise bunu servis olmadan da halledebiliriz. Ama en doğrusu her zaman işi ustasına bırakmaktır. Çünkü güvenlik açısından önemli olan bu konu olası bir kazaya sebep olabilir. Bu eşyaların yanı sıra su ısıtıcı, kahve makinası gibi eşyalarda bulunur. Küçük ev aletleri olarak adlandırılan bu aletler de bazen bozulabilir. Bunların tamiri için ise ev aletleri tamircisi bulunur.

Peki bozulan beyaz eşyayı ne yaparız?

 Bu ve benzeri durumda eğer eşya yapıldıktan sonra kullanılabilecek bir şekildeyse beyaz eşya tamircisi çağırırız. Bu tamirci gerekli sorunu yani arızayı tespit edip yapar. Eşya kullanıma uygun hale gelir ve işlevine kaldığı yerden devam eder.

 Evde kullandığımız beyaz eşyalar nelerdir?

 Sadece buzdolabıyla sınırlı kalmayan beyaz eşyalar vardır. Adının beyaz eşya olması sadece renginin beyaz olacağı anlamına gelmez. Örneğin çamaşır makinası da beyaz eşya grubuna girerken renginin kırmızı ya da siyah olması değiştirilemez. Evde kullandığımız eşyalardan bazıları ise şunlardır; fırınlı ocak, bulaşık makinası, ankastre, çamaşır makinası bazılarındandır.

Yıldırım Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Beyaz Eşya Servisi | En Uygun Teknik Servis

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!