Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Bursa Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

İnsanlar ihtiyaçları gereği ya da gezmek istediklerinden dolayı bir yerden bir yere gitmektedirler. Ulaşım için çoğunluk kişiler araçların yanında otobüsleri, dolmuşları, taksileri kullanırlar. Kullandığınız araçlar çoğu zaman çeşitli nedenlerden dolayı arızalanır. Araçlarınızın lastikleri yerle temas halinde olduğu için ani fenlerde çabuk yanabilir. Bu durumlarda lastikçilere gidip hasar gören lastiklerinizi daha güvenli bir yolculuk için değiştirmeniz gerekir. Bazen seyir halinde lastikleriniz patlayabilir oto lastik yol yardımı alarak bu durumdan kurtulabilirsiniz. Eğer yolda bu sorunu gidermeden yolculuğa devam ederseniz kazalara neden olursunuz. Yapacağınız yolculuklar dan önce ve sonra lastiklerinizin bakımını lastik tamircisine yaptırmanız gerekiyor. Lastikleriniz her an arızalanabilir. Bunun için kendinizin değiştirebilme ihtimalinize karşı arabanızda gerekli ekipmanları bulundurmanız gerekmektedir. Geceleri de arızalanabileceği için 7/24 lastik yol yardımı alabileceğiniz firmalar bulunur. Lastiklerinizin gideceğiniz yola ve iklime göre uygun olması gerekir. Lastiklerinizin mevsime göre değişimini yaptırmak için otoyol lastikçileri sizlerin lastik değişimlerini yapmanız için varlardır. Kullandığınız lastiklerin değişimi gideceğimiz iklim şartına göre değişiklik göstermektedir. Eğer kışın bir yolculuğa çıkacaksınız kar lastiklerini takmamanız durumunda yollarda oluşan buzlanmalar nedeniyle kazalara sebebiyet verebilirsiniz. Bu kazaların olmaması için bu bakımlar ve değişimler çok önemlidir. Lastiklerinizin şişlik durumunun da iyi olması gerekmektedir. Eğer lastiklerinizin şişlik durumu iyi değilse ve kullanmaya devam ederseniz hem lastik ömrünüz kısalır hemde çok büyük kazalar oluşur.

Lastikçi seçimi yaparken nelere dikkat etmeniz gerekir?

Öncelikle bunun için araba modelinize uygun lastik seçimi yapmalısınız. Eğer aracınıza uygun değilse lastikleriniz arabanızın hem performansı düşer hemde trafikte sorun ortaya çıkar. Lastikleriniz aracınızın sürüş mekanizmasını etkilediği için yanlış lastik seçimi sürüş kalitenizi de etkiler. Ayrıca Bunun yanında iklime de uygun olmalıdır.

Lastik tamiri hangi durumlarda yapılır?

Eğer lastiklerinize çivi gibi sivri bir cisim batarsa eğer lastikleriniz delinir ve havası söner. Bu durumlarda değişim yapmanız lazımdır. Lastiklerinizin belli bir zaman içinde bakıma ihtiyaçları vardır. Bakım sırasında ömrü biten lastikleriniz değişmelidir. Lastiklerinizin kauçukları zarar görürse değişim yapılır. Ani fren yapılan durumlar da yanan lastiklerinizin değişimi yapılmalıdır

Bursa Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

ÜRÜNLERİMİZ

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!