Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Büyükorhan Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

Ulaşım için insanlar artık çoğunlukla araçları tercih etmektedir. Bu araçlarınızın bakımına çok dikkat etmeniz gerekir. Gerek iç bakım gerek dış bakım olsun çok dikkat etmeniz gerekir. Dış bakımı yaparken özellikle lastiklerinizin bakımına dikkat etmeniz gerekir. En yakın lastikçiye giderek lastiklerinizin bakımını gerekli olan değişimlerini yaptırabilirsiniz. Özellikle uzun mesafe yolculuklarında lastik bakımı çok önemlidir. Eğer yolda sıkıntı yaşarsanız 7/24 lastik yol yardım yapan firmalar sizlere gerekli olan yardımı sağlayacaktır. Lastiklerinizinim herhangi bir sebepten dolayı patlaması seyir halindeyken ani büyük kazalara sebep olur. Yol yardım lastikçiler yolda kaldığınız zaman hızlı bir şekilde sorununuzu giderirler. Bazı durumlar da sebepsiz olarak lastiklerinizin havası gidebilir. Bu durumlar da en yakın lastikçi nerde ise oraya giderek hava sorununu halledebilirsiniz. Tabiki de lastik tamirini her yere yaptırmamanız gerekir. Eğer güvenmediğiniz bir yerde yaptırırsanız sorun tam olarak giderilmez. Daha önce gittiğiniz bir yer yada çevrenizde gidenlerin önerdiği yerlere gidebilirsiniz. Lastiklerinizin arızalandığı gibi araçlarınızın değişik yerlerinde de bozulmalar olabilir. Aracınızda bilmediğiniz nedenlerden dolayı dumanlar çıkabilir, benzininiz bitebilir, arabanız hararet yapabilir ve bu gibi durumlarda aracınızı müsait bir yere çekip çevre yolu yol yardım firmasını aramız gerekir. Ve aracınız da oluşan sorunları giderip yolunuza devam etmenizi sağlarlar. Birçok firma diğer şehirlere de hizmet vermektedir. Eğer çok güvendiğiniz bir tamirci başka şehirde ise şehir içi oto lastikçiler sizlerin bulunduğunuz şehire de gelip sizlere hizmet verirler.

İyi bir lastik tamiri ustası seçerken neye dikkat etmeniz gerekir?

Güvenilir bir usta olması çok önemlidir. İşinin ehli bir usta seçmeniz gerekir çünkü usta olmayan kişiler araçlarınızın lastik tamirini yapamazlar. Yapsalar bile bilmedikleri için trafikte sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bunun yanında bütçeniz de önemlidir tabiki. Çok pahalı olanlar bazen sizin bütçenizi aşabilir ve sizler bu parayı ödeyemeyebilirsiniz.

Gittiğiniz tamir ustasının güvenilir olup olmadığını nasıl anlarsınız?

Eğer internet siteleri üzerinde sayfaları varsa buradaki müşteri yorumlarına bakabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti ne kadar yüksek işe işinde o kadar iyidir. Bunun dışında gittiğiniz dükkanlarda oranın sahibi olan kişinin ustalık belgesinin olması gerekir. Ustalık belgesinin yanı sıra iş yeri açma sertifikasının da olması gerekir

Büyükorhan Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

ÜRÜNLERİMİZ

Büyükorhan Büyükorhan Pirelli Lastik

Büyükorhan Pirelli Lastik

SİPARİŞ VER

Büyükorhan Büyükorhan Michelin Lastik

Büyükorhan Michelin Lastik

SİPARİŞ VER

Büyükorhan Büyükorhan Lassa Lastik

Büyükorhan Lassa Lastik

SİPARİŞ VER

Büyükorhan Büyükorhan Hankook Lastik

Büyükorhan Hankook Lastik

SİPARİŞ VER

Büyükorhan Büyükorhan Goodyear Lastik

Büyükorhan Goodyear Lastik

SİPARİŞ VER

Büyükorhan Büyükorhan Dunlop Lastik

Büyükorhan Dunlop Lastik

SİPARİŞ VER

Büyükorhan Büyükorhan Continental Lastik

Büyükorhan Continental Lastik

SİPARİŞ VER

Büyükorhan Büyükorhan Bridgestone Lastik

Büyükorhan Bridgestone Lastik

SİPARİŞ VER

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!