Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Gemlik Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

Öncelikle kendi güvenliğimiz için kullandığımız bütün taşıtların bakımlarını aksatmadan yaptırmalıyız.  Taşıtlarda önemli bir bölge olan lastiklere de gerekli önemi göstermeliyiz. Bunun için lastik tamircisinden yardım alabilirsiniz. Ancak bütün tedbirleri almamıza rağmen başımıza istenmeyen kazalar gelebilir. Örneğin seyir halindeyken lastiğiniz patlayabilir. Böyle bir olayda en yakın lastikçiden yardım isteyebilirsiniz. Günümüz koşullarında birçok farklı lastikçiler var. Lastikçiye o an uzaksanız bulunduğunuz mevkie göre yardım çağırabilirsiniz. Çevre yolunda iseniz çevre yolu yol yardımından rahatlıkla destek çağırabilirsiniz. Tabi en önemlisi sizin sağlığınız, bu tür olaylarda her ne kadar panik olsak da sakin olmaya çalışın. Yakınlarınızda lastikçi yoksa bile endişelenmeyin. Bir telefon uzağınızda yardıma gelecek birçok lastikçi bulunuyor. Her kaza ansızın gelse de siz yine de tedbiri elden bırakmayın. Tedbirli olmanız başta sizlerin olmak üzere yanınızda bulunan sevdiklerinizin sağlığı için de çok önemlidir. Başınıza otobanda da sorunlar gelebilir. Eğer lastiğinize otobanda bir şey olursa korkmanıza gerek yoktur. Otoban lastikçi olarak da iş yapan firmalar sizler için hemen yardıma gelecektir. Böylece sorununuz her ne ise kısa sürede hallolacaktır ve sizde güvenle yolunuza devam etmiş olacaksınız. Öncelikle kendiniz olmak üzere sevdiklerinizin sağlığı için arabanızın düzenli olarak bakımlarını yaptırmanız gerekir. Bazı bakımlar aylık bazı bakımlar ise de yıllık olabilmektedir. Bu bakımları Yaptırmadığınız durumlarda ise kazalar çoğu zaman peş peşe gelecektir.

Sorun sırasın da size yakın olan lastikçiyi nasıl bulursunuz?

Bu gibi sorunlar için öncesinde bir araştırma yapıp telefonunuza bir tamircinin numarasını kaydederek bulabilirsiniz. Eğer böyle bir şeyiniz yok ise çoğu telefonda konum özelliği vardır. Bulunduğunuz bölgenin adını konuma yazarak hangisi size daha yakın ise kolaylıkla bulabilirsiniz. Eğer uzun yoldaysanız ve bilmediğiniz bir yer ise yoldan geçen birini durdurup sorabilirsiniz.

Patlak ya da arızalı lastik ile yolculuğa devam ederseniz ne olur?

Eğer trafiğe bu halde devam ederseniz tekerler de bulunan jantlar yamulur. Bu yamulmalar ilerleyen zamanlar da daha çok sıkıntı çıkarır. Trafikte o halde sağlıklı bir sürüş yapamazsınız bu da hem size hem de trafikteki diğer araçlar için büyük tehlike yaratır. Kaza yapma olasılığınız daha çok artmaktadır.

Gemlik Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

ÜRÜNLERİMİZ

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!