Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Gürsu Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

Aracın zeminle temas eden tek kısmı lastiktir. Lastiğin en önemli görevi taşımak aktarmaktır. Aracı ve içerisindeki tüm yükü taşımakla görevlidir. Frene basıldığında ve virajlarda motorun gücünü aktarmak. Lastiğin işlevi çok fazladır. İyi bir lastik seçimi yapılmalıdır. Seçtiğimiz lastiğin iyi olması çok önemlidir. Uzun ömürlü iyi bir lastik seçimi yapmalıyız. Lastiği uygun şişirmeliyiz. Lastiklerimiz patladığında hemen en yakın lastikçiden yardım istemeliyiz. Lâstik kullanımı çok önemlidir. Patlayan havası inmiş yad çok şişirilmiş lastiklere dikkat etmeliyiz. Lastikçilere bu konuda çok iş düşüyor. Çok dikkatli bir şekilde işlerini yapmalıdırlar. Tabi ki sürücülerde hiçbir şekilde ihmal etmemeliler. Lastiklerini kontrol etmeliler. Günümüzde iş olarak da lastik tamircisi olmak fazlaca artmıştır. Birçok kişi de araç bulunduğu için bu işe ilgi de artmıştır. Yaptıkları işin getirisi de bu yönde oldukça iyidir. Aracımızda mutlaka yedek lastik taşımalıyız. Her an yolda kalabiliriz, kendimizin değiştiremeyeceği durumlar olabilir bu gibi durumlarda yol yardım lastikçilerinden yardım almalıyız. Tabi ki kendimizin değiştirebileceği halledebileceği zamanlarda olacaktır, o zaman kendimiz çözebilelim diye gerekli aletleri aracımızda taşımalıyız. İlgimiz var ise bu konuda kursa bile gidebiliriz. Çünkü her an yolda kalabiliriz.7/24 lastik yol yardımını arayabiliriz elbette. Hemen gelip gerekeni yapacaklardır, bize yardımcı olacaklardır. Lastik seçimi çok önemlidir. Gideceğimiz yolun mesafesi, iklim şartlarına göre en uygun olan lastik tercih edilmelidir.

Hangi durumlarda lastik tamiri yapılmaz?

Üzerinde ki deliğin çok büyük olması durumunda tamir edilemez. Kauçuğunun çatlaması durumunda tamir edilemez. Lastiğin aşınması ve bozulması durumunda tamir edilemez. Çok fazla hasar aldıysa tamir edilemez. Güvenlik nedeni ile lastiğin tamir edilmesi değil de değiştirilmesi her zaman için daha mantıklı olacaktır. Bu ve benzeri durumlarda tamir edilmez.

Lastiği yamamak ne kadar güvenli, güvenli mi?

Eğer yamayı yapacak olan kişi işinde çok iyi olan bir usta ise güvenilir yetenekli ve bilgili ise yama yaparak da elbette olur. Ama her zaman lastiği değiştirmek daha mantıklıdır. Daha güvenilirdir. Yama aslında tıpadan daha güvenilir bir işlemdir. En uygun olanı işinde iyi teknisyen karar vermeli ve yapmalıdır.

Gürsu Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

ÜRÜNLERİMİZ

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!