Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Harmancık Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

Günümüzde araçlara çok ihtiyaç duymaktayız. Hızlı ulaşım için gerçekten araca ihtiyacımız var. Bu yüzden kullandığımız araca çok iyi bir şekilde bakmamız gerekir. Gerek iç temizliği olsun gerek dış çok dikkat edilmesi gerekir. Sonuçta için de seyahat ediyor bir yerden bir yere giderken kısa ya da uzun mesafe fark etmeksizin sıkça kullanıyoruz. Bu sebepten gerekli bütün bakımlarını yaptırmalı tam ve kullanılabilir olduğundan emin olmalıyız. Yolda kalmak istemeyiz. Tabi ki yolda kalırsak örneğin tekerimiz patlarsa ya da havası çok az ya da çok fazlaysa 7/24 lastik yol yardımdan faydalanabiliriz. Kendimizin yapabileceği bir şeyse eğer tabi ki kendimiz de yapabiliriz. Yapamazsak hemen bir lastikçiden yardım almalıyız. Daha önce gittiğimiz işin de iyi bilgili bir lastikçiden yardım alsak daha güvenilir olacaktır. Lastik kullanımı çok önemlidir. Lastik yükü taşıyan araç için çok önemli bir parçadır. Lastikle ilgili bir sorun olduğunu anladığımız zaman hemen en yakın lastikçiden yardım almalıyız. Lastiğimizi tamir ettirmeliyiz. Tamir edilmeyecek bir durum da ise lastiğimizi değiştirmeliyiz. Lastik seçimini yaparken iklim koşullarına göre en uygun olanını seçerek başlamalıyız. Bu konu da bilgisi olanlardan yardım alabiliriz. Şehir içi oto lastikçilerden konuyla ilgili bilgi alabiliriz. Ve en uygun en güvenilir lastiği seçip taktırabiliriz. Araçların çok fazla bir şekilde kullanılmasıyla birlikte lastik tamircisi de artmıştır. Onlara bu konu da çok fazla iş düşmektedir. Onlardan güvenliğimizi sağlamaları için yardım istemiş oluyoruz aslında. Bu sebepten işinde bilgili ve işini hakkını vererek yapan lastik tamircilerine gitmeliyiz.

Lastik tamircileri hangi işlemleri yaparlar?

Genelde araçla ilgili olan birçok şeyi yapabilmektedirler. Lastiğin değişimini yaparlar. Lastiğin gerekli tamir ve onarımını yaparlar. Lastiğin gerektiği zaman teminini sağlarlar. Aracın küçük bakımlarını lastiğin temizliğini yaparlar. Lastik çok kötü durumda değilse yamasını yapabilirler. Yaptıkları işlemlere göre işin maliyeti değişmektedir. Lastik tamircileri çok yoğun ve tempolu çalışırlar.

Oto lastik tamiri ne zaman yapılmalıdır?

Lastikler çok fazla aşındığı zaman yapılır. Lastiğin taşıması gereken yüke göre bir lastik bakımı yapılmalıdır. Havaya göre ihtiyaç duyulan lastiği kullanmalıyız. Lastiğin havası çok az ya da çok fazla ise oto lastik tamiri yapılır. Lastikte delik var ise yama yapılabilir eğer delik çok büyük ise değişimi yapılır.

Harmancık Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

ÜRÜNLERİMİZ

Harmancık Harmancık Pirelli Lastik

Harmancık Pirelli Lastik

SİPARİŞ VER

Harmancık Harmancık Michelin Lastik

Harmancık Michelin Lastik

SİPARİŞ VER

Harmancık Harmancık Hankook Lastik

Harmancık Hankook Lastik

SİPARİŞ VER

Harmancık Harmancık Goodyear Lastik

Harmancık Goodyear Lastik

SİPARİŞ VER

Harmancık Harmancık Continental Lastik

Harmancık Continental Lastik

SİPARİŞ VER

Harmancık Harmancık Bridgestone Lastik

Harmancık Bridgestone Lastik

SİPARİŞ VER

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!