Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

İnegöl Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

Otomobil lastikleri teker etrafında bulunur. Lastiklerin hareketsiz arabayı taşıma kalkışta ve frenlemede görevleri vardır. Otomobillerin lastikleri aracın zemine olan tek temas noktasıdır. Aracı taşıma, frende ve viraj alırken motor gücünü aktarma, uzun ömürlü olma gibi özelliklere sahip olması gerekmektedir. Lastiklerin performansı açısından ve emniyetimiz için uygun şişlikte olması gereklidir. Yeterince şişirilmeyen lastiklerin ömrü kısalır. Her yolculuktan önce ve sonra lastiklerimizin kontrolünü sağlamamız gerekmektedir. Bazı durumlarda lastikleri fazla şişirmek gerekir. Bu durumlar yüksek hızda uzun yol yapma, araç yükü fazla olması sayılabilir. Lastik basıncı düştüğü zaman nedeninin öğrenilmesi ve tamiri veya değişimi için en yakın lastikçiye gidilmesi gerekmektedir. Lastiğe özen göstererek ömrünün uzamasını sağlayabiliriz. Bakım, aracın genel durumu, kullanım şekli ve yolların durumu lastik ömrünü etkiler. Lastiklerimizin bakımını lastikçilerden yardım alarak yaptırabiliriz. Lastik bakımı çok önemlidir. Lastik ömrünü belirler. Lastik tamircilerine giderek bakım dışında zarar görmüş düzeltilmeyecek durum da olan lastikleri değiştirtebiliriz. Lastik tamircilerine bu konuda çok iş düşer. Aniden yolda lastiğimiz patlarsa 7/24 lastik yol yardımını çağırarak yardım alabiliriz. Lastiğimizi hemen değiştirerek bize yardımcı olacaklardır. Eğer aracımızda yedek lastik var ise kriko yardımı ile değişimini kendimiz de yapabiliriz. Kendimizin yapamayacağı durumlarda lastikçilerden yardım almalıyız. Lastiklerin hız ve yükü takılacağı aracın cinsine ve aracın teknik özellerine göre değişecektir. Birçok otoyol lastikçisi bulunmaktadır.

İyi bir lastik seçimi nasıl olmalıdır?

Lastik seçimi yapmadan önce lastik boyutunu öğrenek başlayabiliriz. Lastik takılırken ilkim şartlarını göz önüne alarak lastik seçimi yapmalıyız. Karlı havalarda o havaya uygun lastik takılmalıdır. Seçim yaparken ağır yükler taşımak için kullanacak iseniz ona uygun bir seçim yapmanız gerekmektedir. Her zaman güvenilir bir yerden lastik almalıyız.

Araçların lastik ömrünü daha fazla nasıl uzatabiliriz?

Araç yük ağırlığına, yol durumuna göre lastik basıncı ayarlanmalıdır. Uzun yol yapacaksak ve araç yükü fazla ise lastik basıncını yüksek tutmalıyız. Lastik basıncı düşük olduğu zamanlarda lastik kenarlarına zarar gelebilir.  Bu durumlarda lastik değişimi yapılmak zorunda kalınır. En uygun lastik değişimini yaptırmalıyız.

İnegöl Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

ÜRÜNLERİMİZ

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!