Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

İznik Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

Gezmek veya seyahat etmek hemen hemen hepimizin en sevdiği aktiviteler arasındadır. Gezmek veya seyahat eylemi herhangi bir araç yardımı olmaksızın bazen yolcu yürüyüşlere gerçekleşebilmektedir. Bazı durumlarda yolculuk esnasında oluşabilecek riskler ve kazalarda bunun kötü nedenlerinden bir tanesidir. Öyle yolculuk esnasında oluşabilecek etkenlerden dolayı meydana gelen kötü olaylar örneğin yoğun hava koşullarıyla meydana gelebilecek araç lastiğinde ki herhangi bir sorun yolculuğu etkilemektedir. Yolda giderken aracın lastiğine batan herhangi bir cismin aracın lastiğini patlatması durumunda lastik tamircisine ihtiyaç duyarız. Her zaman lastikçi bulmak kolay olmaz. Bazı durumlarda bu lastikçileri ulaşmak oldukça zor olabilir. Örneğin bir otobanda giderken başımıza gelen olayda yardımcı bulmak zorundayız. Bu her zaman bu kadar mümkün ve kolay olmayabilir. Bazı durumlarda ise yol yardım lastikçi gibi herhangi bir şekilde yardım alabileceğimiz insanlara ulaşmak zorundayız. Yolda meydana gelen bu tür kazalar ve aksilikler hiç hoş olmayabilir. Trafiğin aksamasına ve herhangi bir kazaya sebebiyet ve verilebilen bu durumlarda gerekli önlemler ve tedbirler alınmalıdır. Aksi takdirde başımıza gelebilecek bir durumda çaresiz kalabiliriz ve gideceğimiz yere ulaşamayabiliriz. Olası bir kazaya sebebiyet vermemek için aracımızda her zaman ilk yardım çantasında tut yedek bir lastiğe ya da bu lastik için gerekli alet ve edevatları ihtiyacımız vardır. Zaten araç muayenesi esnasında gözetlenen bu ihtiyaçların bulunması zorunludur. Bulunmadığı durumlarda hem canımız ve sağlığımız için tehlike hem de maddi bir kayıptır çünkü cezası oldukça yüksek olabilir.

En yakın lastikçi nerede bulabiliriz?

Kaza veya durumun meydana geldiği bölgede isek bunu telefon üzerinden ya da bulunduğumuz yere göre konumdan en yakın lastikçi bulabiliriz. Ya da oradan geçen herhangi bir kişiden yardım isteyip bu lastikçinin numarasına ulaşabiliriz. Bu durum otobanda başımıza gelseydi otoban lastikçisi aramak zorunda kalacaktık.

Olası bir lastik patlama durumunda ne yapmalıyız?

Seyir halindeyken aracımızın lastiğinin ciddi derecede hasarlara ve kötü sonuçlara yol açabilir. Böylesi durumda araç içinde gerekli malzeme ve eşyaların bulunması şartları. Örneğin patlayan lastiğin yerine yedek lastiğin olması işimizi oldukça kolaylaştıracaktır. Aksi takdirde lastikçi arayışına gireceğimiz doğrudur. Bizim başımıza gelebilecek kaza yoldan geçen diğer araçların da trafikte aksamalarında sebebiyet verebilir. Ve hatta bazı durumlarda zincirleme trafik kazalarına kadar bu durum gidebilmektedir.

İznik Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

ÜRÜNLERİMİZ

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!