Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Karacabey Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

Yoğun geçen iş hayatından sonra kendimizi tatil yapma ihtiyacında hissettiğimiz zamanlar olabilir. Böyle zamanlarda kendimizi uzun yolculuklara çıktığımız zaman daha rahat hissederiz. Uzun yolculuklara çıkmak için Aracımızın kontrollerinin tam olması gerekmektedir. Yolda yaşanan olası olumsuzluklar bizi zor durumda bırakabilir. Böyle durumlarda Oto Lastik yol yardım telefon numaralarını internet üzerinden bulabilirsiniz. Böyle zamanlar için aracınızda daha önceden bulunan Stepne, kriko bijon anahtarı bulundurmanız yolda çıkabilecek olumsuzluklar için size faydalı olacaktır. Böyle zamanlar için bulabileceğiniz 7/24 lastik yol yardım numaralarını arayarak size yardımcı olmalarını sağlayabilirsiniz. Yolda bu gibi yaşanan olumsuzluklar sizi mağdur etmemesi için uygun Ekipmanları aracınızda temin etmeniz ufak çaplı arızalarda kendinizin arızayı onarmasında yardımcı olacaktır. Web siteleri üzerinden yapacağınız aramalarda en yakın lastikçi size ne kadar mesafede uzaklıkta öğrenebilirsiniz. Telefon numaralarına ulaşabilir olduğunuz konuma gelmesini sağlayabilirsiniz. Lastikçi geldiği zaman eğer arıza Bulunduğunuz yerde tamir edilebilecek bir arıza ise Bulunduğunuz yerde kolaylıkla tamir edebilir ama eğer değil ise lastik dükkanına aracınızı çekici sayesinde kolaylıkla götürebilir. Oluşan arıza bazen onarılması uzun süre alabilir bunun için Bulunduğunuz yere yakın olmasından çok kalabileceğiniz bir lastikçiye aracınızı götürmeniz sizin için daha kolay olacaktır. Otobanda oluşan arızalardan otoban lastikçi telefon numaralarını ulaşarak arayabilir ve yaşanan olumsuzluğun giderilmesini sağlayabilirsiniz. Uzun yolculuğa çıkmadan önce aracınızın bakımlarının tam olması sizin açınızdan daha faydalıdır.

Arabanın stepnesinde bulunan kriko ne işe yarar?

Arabanın mersiyelerinde bulunan kriko noktalarından yerleştirerek lastiği patlak olan tarafı havaya kaldırarak rahat değiştirmemizi sağlar. Bu İşlem sizin olası bir lastik sorununuzla nasıl daha kolay Baş edebileceğinizi sağlayacağı için aracınızdan bulunması gereken bir alettir. Özellikle uzun yolculuklarda aracınızdan ihmal etmemeniz gereken bir alettir.

Yolda lastik patlarsa ne yapılmalıdır?

Aracın yol ortasından kenara çekilmesi sağlanır. Sorunun ne olduğu anlatmaya çalışılır. Yolda bulunan bir cisim batması veya lastiğin eski olması yaşanabilecek olumsuzluklara örnektir. Bu gibi sorunlarda araçta bulunan kriko sizin sorunu çözmenizi için faydalı olacaktır. Aracın lastiğinin kaldırılması sağlanarak oluşan olumsuzluğun öğrenilmesi kriko sayesinde kolaylıkla görüntüleyebilir.

 

Karacabey Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

ÜRÜNLERİMİZ

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!