Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Keles Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

Son zamanlarda dünya genelinde teknoloji çok gelişmiş halde bulunmaktadır. Gelişen teknoloji ile birlikte hayatımız git gide kolaylaşmaktadır. Teknoloji olmayan hayat düşünülemez hale gelmiştir. Teknolojinin en çok hayatımızı kolaylaştıran bölümü araçlardır. Arabalar seyahat ederken, işe giderken, toplantıya giderken veya ziyarete giderken ulaşımda gerçekten çok kolaylık sağlıyordur. Sadece araçlarla kalmayıp bunun yanına sıra hava yolları ulaşımı deniz yolu ulaşımı raylı sistem yolu ulaşımı ve karayolu ulaşımı olarak 4 parça halinde ulaşım yapılmaktadır. Arabalar birçok parçalardan oluşmaktadır motor mekanizma dış görünüş bağlantılar lastikler vs. Lastikler arabalar için çok önemlidir çünkü arabanın gitmesi için lastiklerin dönmesine ihtiyacı vardır. Lastik önemli olduğundan dolayı lastiklerin sağlam olması lazım aksi taktirde can ve mal kaybına yol açabilir. Lastiğe sivri bir demir parçası veya cam girdiğinde kolay yöntem olarak gitmeniz gereken yer lastikçidir. En kısa zamanda ve uygun fiyatla sorununuzu halledeceklerdir. Tekeriniz patladığı anda veya bir cisim girdiğinde en yakın lastikçiye gidip tamir ettirebilirsiniz. Lastiği kısa yoldan tamir edecektir. Şehirden şehre seyahat ederken lastiğinizin patladığı anda telaşa kapılmanıza gerek yok çünkü son zamanlarda otoban lastikçileri artmış durumdadır. Lastik patladıktan sonra aracınız gitmez halde ise çekici yardımıyla size kolaylık sunarlar. Şehrinizde cadde de veya yollarda giderken başınıza böyle bir durum geldiyse eğer otoyol lastikçileri size yardım edecektir. Tanıdığınız yoksa internetten telefon numarasını bulup iletişim kurabilirsiniz.  7/24 lastik yol yardımı hakkında bilgi almak isterseniz çevrenizden veya internetten bulabilirsiniz.

Lastik yol yardımcısı nedir ne işe yarar?

 Arabayla bir yere giderken, seyahat ederken , işe veya toplantıya giderken aracınızın zarar gördüğü zaman veya lastiğe bir cisim battığı zaman lastiğin patlama veya lastiğin havasının inmesi gibi bir durum oluştuğu zaman aracınız otomatikman gitmez ve bu durumda lastik yol yardımcısına ihtiyacınız olacaktır lastikçiye gitme ihtimaliniz yoksa lastikçiyi arayıp aracınızın yanına gelip sizlere yardım edeceklerdir.

Lastik yol yardımı nerelerde bulunur?

Lastikçiler şehrimizin birçok yerinde bulunur. Sadece şehir içinde değil otoyollarda otobanda çevreyolunda gibi yerlerde bulunur ve 7 24 sizlere yardımcı olacaktır. Bazı nöbetçi lastikçiler sizin gece yaşayacağınız herhangi bir sorunda size hizmet vermektedir. Bu gibi durumlarda nöbetçi lastikçilerin bulunması sizin daha rahat bir yolculuk yapmanızı sağlamaktadır.

Keles Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

ÜRÜNLERİMİZ

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!