Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Kestel Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

Bazen yaşadığımız şehir bizi çok bunalttı bilir Bazen farklı bir şehirdeki arkadaşlarımızı ailemize ziyaret etmek isteyebiliriz. Bu gibi durumlarda bazılarımız özel araç kullanırken bazılarımız toplu taşımayı tercih etmektedir. Otobüs kullanmak hem daha az masraflı Hem daha hızlı hem de sizi yormadı için daha kullanışlıdır. Tabii ki de özel aracınızda olacağı gibi otobüste de bazı olumsuzluklar yaşanabilmektedir. Araçta yaşanan herhangi bir arıza veya lastiklerin patlaması bu olumsuzluklara örnektir. Uzun yolculuklarda seyahat ederken otobüsün veya arabanızın lastiklerinde oluşan bir arıza sizin daha uzun sürede Gideceğiniz noktaya varmanız açısından oldukça sıkıntılı bir durumdur. Otoyol lastikçi bu durumlarda sizin için oldukça rahat bir sektördür. Yaşanan olumsuzluğun daha hızlı onarılması için Web siteleri üzerinden Telefon numaralarına ulaşabilir ve Bulunduğunuz konuma gelmelerini sağlayabilirsiniz. Sadece otoyol üzerinde değil çevre yolu üzerinde seyahat ederken yaşadığınız bir olumsuzlukta lastik patlaması gibi çevre yolu yol yardım telefon numaralarını ulaşarak geçen olumsuzluğun giderilmesini sağlayabilirsiniz. Bazen yaşanan olumsuzluklar gece geç saatlerde olabilir. 7/24 lastik yol yardım imkânı sağlayan lastikçilerin olması sizin için büyük bir avantajdır. Yaşanan olumsuzluk sadece otoyol veya çevre yolu üzerinde değil şehir içinde seyahat ederken de yaşanmaktadır. Bu gibi durumlarda ise size en yakın şehir içi oto lastikçi telefon numaralarını çevirerek de yardımcı olmalarını sağlayabilirsiniz. Lastik konusunda yaşanan olumsuzluklar bazen lastiğe bir cisim batması veya lastiğin oldukça eski olması veya yoldan kaynaklı olabilmektedir.

Lastikçiler hangi saat dilimi içerisinde çalışırlar?

Lastikçiler genellikle sabah 7 akşam 8 saatlerinde çalışmaktadırlar. Bu lastik dükkanlarının özel mülk olmasından kaynaklı olarak dükkân sahibinden dükkan sahibine göre değişiklik gösterebilmektedir. Bazı lastikçiler gece mesaisine kalmakta olup gece geç saatlere kadar hizmet vermektedir. Bazı lastikler ise 7/24 hizmet vermekte olup herhangi bir zaman diliminde onlara ulaşabilirsiniz.

Oto Lastik yol yardım ne işe yarar?

Uzun yolculuklarda seyahat ederken yoldan kaynaklı veya araçtan kaynaklı olan herhangi bir olumsuzlukta araç lastiğine herhangi bir cisim batması veya lastiğin eski olmasından kaynaklanan yola uygun olup olmamasından kaynaklanan olumsuzluklarda Oto Lastik yol yardım telefon numaralarını arayarak problemin çözülmesini sağlayabilirsiniz. Daha önceden lastik bakınızı kontrol etmeniz daha iyi olacaktır.

Kestel Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

ÜRÜNLERİMİZ

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Kestel Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!