Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Mudanya Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

Eğer bir arabanız varsa ve yolculuk yapmayı seviyor iseniz ya da herhangi bir yolculuk yapmışsınız daha önce 7/24 lastik yol yardımına ihtiyacınız olmuştur mutlaka. Bu tür durumlarda hiç birimiz kalmak istemez ancak bazen olacak olaylar başımıza gelebilir ve bunun nasıl önüne geçemeyiz. Bir otobanda giderken aracımın lastiği patlayabilir ve bizler otoban lastikçisini aramak zorunda kalabiliriz. Bu gibi durumlar bizlere son derece sıkıntılı bir durumun içine sokmaktadır. Özellikle araçla gideceğimiz yer acil gideceğimiz bir yer ise bu tür problemler bizlerin başını epeyce yakabilir. Hatta ve hatta eğer aracınızın lastiği size yeterli güveni vermiyor ise yola bile çıkmanızı tavsiye etmiyoruz. Zira bu tür güvensiz lastikleri ile yola çıkmanız sizleri kaza riskine atabilir. Nasıl mı? Aracınız yolda giderken bir anda güven vermeyen lastiğin patlaması ya da havasının inmesi ile aracınız belli bir yöne doğru kayabilir yani halk ağzında belli bir yöne çekebilir ve sizi kazayı sürükleyebilir bu da ölümle sonuçlanabilir. Eğer sizler de bu tür şeyler ile karşılaşmak istemiyoruz seni mutlaka ama mutlaka lastiklerinizi bir lastikçiye göstererek tamir ettirmenizi tavsiye ederiz. Siz de hemen en yakın lastikçiye giderek araçlarınızın ya da aracınızın lastiğini kontrol ettirmeli özellikle herhangi bir uzun yola çıkacak iseniz mutlaka ama mutlaka aracınızı bakıma sokmalı ve lastiklerinizi kontrol ettirmelisiniz. Eğer bir otobanda kalmış iseniz mutlaka ve mutlaka bu tür durumları göz ardı etmeyerek otoban lastikçisini aramalı ve onlardan yardım istemelisiniz. Bu hem sizin hem de arabada bulunan kişilerin ve çevrenizdeki kişilerin sağlığı için son derece önemlidir.

Yola çıkmadan önce ne yapmalıyım?

Sizler de yola çıkmadan önce hemen şehir içi oto lastikçiye giderek şehrinizde bulunan lastiklere lastiğinizi herhangi bir sıkıntı olup olmadığını kontrol ettirebilir. Eğer herhangi bir sıkıntı var ise bu ustalara lastiklerinizi yaptırabilirsiniz. Eğer lastikleriniz yapılamayacak düzeyde tahriş ve harap olmuş ise mutlaka ama mutlaka lastiklerinizi değiştirmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

Lastiğim patladı ve yolda kaldım ne yapmalıyım?

Sizler de bu tür bir durum ile karşılaştı iseniz hemen internete girip en yakın lastikçiyi aramalı ve size yardım etmesini söyleyebilirsiniz. En yakın lastikçi size yeni lastikler getirerek ya da aracınızı oradan bir çekici vasıtası ile alarak alır ve tamirhanesinde götürür. Burada yaptığı çalışma ile aracınızı onarır ve sizlere teslim eder.

Mudanya Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

ÜRÜNLERİMİZ

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Mudanya Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!